Siemens WM16W672NL iSensoric wasmachine

  SiemensWM16W672NL iSensoric wasmachine

  699.-
  85 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Artikelomschrijving

  De Siemens WM16W672 wasmachine doseert jouw wasmiddel automatisch. En met een energielabel van A+++ -30% is hij ook nog eens 30% zuiniger dan het hoogste energieklasse A+++. Je wast tot maximaal 9kg wasgoed in één keer schoon. Daarmee is de wasmachine geschikt voor een huishouden bestaande uit vijf of meer personen. Met de handige draaiknop kies je eenvoudig uit één van de 16 wasprogramma's en een aantal speciale programma's zoals Outdoor en Super15. Met het Outdoor wasprogramma voor functionele kleding, gaan gevoelige materialen veel langer mee. Het programma Super15 zorgt voor wassen en drogen in recordtijd. Wanneer het nodig is, past de wasmachine zelf het watergebruik aan. De sensoren meten namelijk de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Zo verbruik je nooit te veel water. Andere extra functionaliteiten zijn een startuitstelltijd, zodat je de wasmachine alvast aan kan laten draaien, terwijl je nog niet thuis bent. Het geluid tijdens het draaien is 48 dB en tijdens het centrifugeren 74 dB. Dankzij de iQdrive en het speciale o-design aan de zijkant wast dit model extra stil. Verder zit er een kinderbeveiliging op de deur en een Aquastop waterbeveiliging voor een volledige bescherming tegen waterschade.

  Wasmachine die automatisch doseert
  Dankzij het handige automatische doseringssysteem wordt het wasmiddel nauwkeurig gedoseerd. Het enige wat je hoeft te doen is de fles wasmiddel leeg te schenken in de wasmiddellade. Per wasbeurt doseert de wasmachine zelf het wasmiddel. Ideaal want zo gebruik je altijd de juiste hoeveelheid, bespaar je wasmiddel en je bespaart energie.

  Flexibiliteit met deze Siemens wasmachine
  De Siemens WM16W672NL iSensoric wasmachine biedt een bijzondere programma flexibiliteit met VarioPerfect. Een functie die bestaat uit Eco- en Speedperfect en toepasbaar is op alle standaard wasprogramma's. Met SpeedPerfect was je tot 65% sneller met hetzelfde perfecte wasresultaat. Handig dus wanneer je iets minder tijd hebt. Was je liever energiezuinig? Kies dan voor EcoPerfect, daarmee was je tot 50% zuiniger dan het normale wasprogramma.

  Specificaties

  Toerental (tpm)Maximale belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.7(85 reviews)

  “Prima machine.”

  Stille high tech machine... Hopelijk is al die software ook duurzaam.

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Goed prijs kwaliteit verhouding

  De Wasmachine voldoet aan onze verwachting omdat: -De capaciteit van 9 KG is perfect voor een gezin met kinderen -Het is een gebruiksvriendelijk apparaat met eenvoudige bediening -De wasresultaten tot op heden zijn goed. We gebruiken nu nog waspoeder. Dit wordt goed verdeeld (geen sprake van strepen) en de was wordt goed schoon -IDOS systeem is een uitkomst. De hoeveelheid Wasverzachter en vloeibaar wasmiddel wordt automatisch bepaald door het apparaat per was bepaald. -Apparaat is stil qua decibel -Het apparaat is energiezuinig. Echter is voor maximaal rendement wel een wasprogramma nodig die 4,5 uur duurt. Dat is in mijn ogen wel lang.

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  supermachine!

  De plotselinge zoektocht naar een nieuwe wasmachine was niet zo heel erg moeilijk. Na wat speurwerk online even naar de winkel om te 'voelen'. Daar werd bevestigd dat deze machine van Siemens het moest worden. Degelijk, betrouwbaar, maar toch ook een mooi design. De machine inmiddels in gebruik genomen en een aantal programma's gebruikt. Zelfs al was de oude niet kapot gegaan, was het wellicht toch wel de investering waard geweest. Wat een wereld van verschil. Gebruiksvriendelijke bediening, zeer stil en een zeer goed wasresultaat. Bedankt Siemens!

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Goede wasmachine voor prijs kwaliteit

  goede wasmachine erg te vrede

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  wasmachine

  Hij wast de was.

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Fijne stille machine met hoge centrifuge snelheid

  Prima wasmachine, grote trommelcapaciteit (9kg), 1600 toeren centrifugeren en automatische zero dosering (i-dos). Eigenlijk niets aan te merken, i-dos in begin even afstellen, daarna heel makkelijk.

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Stille machine en ook nog een prima wasresultaat

  Goede keuze, stil en een schone was.

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Stil, Ruim en veel mogeljkheden

  Onze vorige wasmachine (6 jaar) was ook een Siemens. We hebben een druk gezin, de wasmachine draait bijna elke dag. Met de betrouwbaarheid van ons vorige wasmachine was de keus voor Siemens snel gemaakt. We wilde een iets grotere trommel en zuinigere wasmachine. Uiteindelijk viel de keus op de WM16W672NL. De wasmachine heeft veel programma's is en stil. Geen spijt van de aanschaf

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  PRACHTIG APPARAAT

  Nu 2 weken in huis en heel tevreden. Mooie grote trommel, zuinig en water e n electriciteitsverbruik.

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Prima wasmachine

  Nu een maand in huis en heel tevreden mee. Net als bij elke machine; veel keuze programma’s die je nooit gaat gebruiken. Veel programma’s kun je korter instellen, wel zo water- en energiebesparend. Doet stilletjes z’n werk.

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Mooi & Gezond
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Sale