Siemens WM16W461NL iSensoric wasmachine
 • uitverkocht

  SiemensWM16W461NL iSensoric wasmachine

  593.10
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  energielabel info

  energielabel info

  bij sommige apparaten ontvang je een dubbel energielabel i.v.m. nieuwe regelgeving. Per 1 maart wijzigen de energieclassificaties. Meer info lees je op deze pagina energielabel informatiepagina

  Siemens WM16W461NL iSensoric wasmachine

  Met de Siemens WM16W461NL wasmachine haal je een zuinige wasmachine in huis. Hij beschikt namelijk over energieklasse A+++ -30% en diverse energiebesparende functie. Dit betekent dat hij 30% zuiniger wast dan de hoogste energieklasse. De Siemens WM16W461 beschikt over 14 verschillende wasprogramma's. Zo is er voor ieder wat wils. Naast de standaard wasprogramma's zoals fijne was, katoen en wol, kan je ook kiezen uit Outdoor en Dekens. Met de handige draaiknop stel je het gewenste programma in en op het grote LED display lees je het programmaverloop, de temperatuurkeuze en de resttijdweergave. Deze Siemens wasmachine is naast zuinig ook slim. Verschillende sensor-gestuurde programma's herkennen vuil en de wasmachine past hier automatisch het wasprogramma op aan voor het beste resultaat. Zo was je ook zuinig wanneer je trommel half gevuld is. Verder beschikt de wasmachine over een kinderbeveiliging op de deur, een 24 uurs eindtijduitstel, AquaStop en een bijvulfunctie. Met 1600 toeren is jouw wasgoed sneller droog. De maximale belading is acht kg, daarmee is hij geschikt voor een huishouden tot vijf personen.

  Extra flexibel met de Siemens wasmachine
  De Siemens WM14T321NL iSensoric wasmachine biedt een bijzondere programma flexibiliteit met VarioPerfect. Een functie die bestaat uit Eco- en Speedperfect en toepasbaar is op alle standaard wasprogramma's. Met SpeedPerfect was je tot 65% sneller met hetzelfde perfecte wasresultaat. Handig dus wanneer je iets minder tijd hebt. Was je liever energiezuinig? Kies dan voor EcoPerfect, daarmee was je tot 50% zuiniger dan het normale wasprogramma.

  Wasmachine die slijtage van kleding beperkt
  Dankzij een speciale WaveTrommel wordt jouw wasgoed effectief en bijzonder schoon verzorgd. De asymmetrische dragers in de trommel ondersteunen je wasgoed. Hierdoor wordt je wasgoed sneller en zachter verzorgd. Zo kan je langer genieten van jouw favoriete kledingstuk doordat slijtage van kleding beperkt wordt.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie