Siemens WM14UR70NL wasmachine
 • uitverkocht

  Siemens WM14UR70NL wasmachine

  619.-je bespaart 200.-
  819.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Beste Koop Consumentenbond

  Beste Koop Consumentenbond

  in december 2020.

  Adviesprijs

  Adviesprijs

  De gecommuniceerde van-prijs is een adviesprijs.

  Siemens WM14UR70NL wasmachine

  Deze energiezuinige wasmachine van Siemens heeft een energielabel van C en beschikt over 15 verschillende wasprogramma’s en is daarmee ook heel veelzijdig. De wasmachine wordt bediend met een overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken LED-display. Deze wasmachine beschikt over beladingsherkenning en sensorgestuurde programma’s die de wasbeurten zuiniger maken op gebied van water- en energieverbruik met WaterPerfect Plus. Bovendien kunt u rekenen op de beste wasverzorging met waveTrommel, dankzij de unieke trommelstructuur.

  Technisch hoogstaand
  Op de stille, duurzame iQdrive motor geeft Siemens 10 jaar garantie. Je kunt er rustig van uitgaan dat deze wasmachine je jarenlang trouw zal dienen. Het royale volume van de trommel is met 63 liter of 9 kilo was bemeten op een groot huishouden. Daarbij produceert de machine weinig geluid, want het geluidsniveau is 48 decibel tot maximaal 72 decibel tijdens het centrifugeren. De Siemens WM14UR70NL is veelzijdig, sterk en stil.

  Wasprogramma's versnellen.

  Omdat tijd kostbaar is, heeft Siemens haar wasmachines voorzien van speedPacksmet functies en programma’s die het elke wasbeurt opnieuw mogelijk maken om tijd te besparen. Met het verkorten van de wasprogrammaduur kunt u uw kostbare tijd zo efficiënt mogelijk gebruiken.

  Verwijdert de 4 meest hardnekkige vlekken met een druk op de knop.
  De temperatuursensor regelt de temperatuur op basis van de moleculaire eigenschappen van de vlek, terwijl de sensoren voor de nodige hoeveelheid water zorgen om de vlek uit te wassen. Aanvullend detecteert de 3D-sensor eventuele afwijkingen in het evenwicht tussen de werking van de trommel, het waterpeil, de watertemperatuur en de wastijd, die ook automatisch gecorrigeerd worden. Iedere vlek is anders en ze vereisen allemaal speciale zorg en aandacht. Dankzij het antiVlekkensysteem beschikt u over deze speciale zorg met slechts één druk op de knop.
  lees meer

  Specificaties

  MerkSiemens
  Beladingsherkenning
  Toerental instelbaar
  Centrifugesnelheid (max)1400
  Aquastop
  Koolborstelloze motor
  Overloopbeveiliging
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelMax. belading (kg)EnergieklasseGarantie

  Reviews (10)

  algemene beoordeling
  (10 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.