Siemens WM14UR70NL wasmachine
 • topdeal
 • -16%

  SiemensWM14UR70NL wasmachine

  649.-539.-je bespaart 110.-
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  topdeal

  topdeal

  profiteer van 15 t/m 28 februari van extra veel voordeel op dit artikel. OP=OP. de korting (m.u.v. kassakortingen) zijn al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Beste Koop Consumentenbond

  Beste Koop Consumentenbond

  in december 2020.

  Siemens WM14UR70NL wasmachine

  Deze energiezuinige wasmachine van Siemens heeft een energielabel van A+++-30% en beschikt over 15 verschillende wasprogramma’s en is daarmee ook heel veelzijdig. De wasmachine wordt bediend met een overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken LED-display. Deze wasmachine beschikt over beladingsherkenning en sensorgestuurde programma’s die de wasbeurten zuiniger maken op gebied van water- en energieverbruik met WaterPerfect Plus. Bovendien kunt u rekenen op de beste wasverzorging met waveTrommel, dankzij de unieke trommelstructuur.

  Technisch hoogstaand
  Op de stille, duurzame iQdrive motor geeft Siemens 10 jaar garantie. Je kunt er rustig van uitgaan dat deze wasmachine je jarenlang trouw zal dienen. Het royale volume van de trommel is met 63 liter of 9 kilo was bemeten op een groot huishouden. Daarbij produceert de machine weinig geluid, want het geluidsniveau is 48 decibel tot maximaal 72 decibel tijdens het centrifugeren. De Siemens WM14UR70NL is veelzijdig, sterk en stil.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantieGeluidsniveau (dB)