Siemens WM14UQ75NL wasmachine
 • uitverkocht

  Siemens WM14UQ75NL wasmachine

  699.-je bespaart 100.-
  799.-adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij mocht mijn maat weer op voorraad komen

  Siemens WM14UQ75NL wasmachine

  Met de Siemens WM14UQ75NL verbruik je uitzonderlijk weinig energie. De wasmachine beschikt over 15 wasprogramma's waaronder varioSpeed. Het gekozen wasprogramma wordt met 65% versneld en de resultaten blijven gelijk. Je bedient de Siemens WM14UQ75NL via het overzichtelijke MultiTouch LED-display. Alle opties zijn eenvoudig te selecteren en duidelijk herkenbaar. De iQdrive motor is een nieuw motorconcept dat werkt met magneten. Dit voorkomt dat er wrijving ontstaat tussen bewegende onderdelen. Hierdoor is de Siemens bijzonder stil, energiezuinig en duurzaam. Daarom geeft Siemens 10 jaar garantie op de motor.

  Bovendien is de Siemens voorzien van sensoFresh: effectief geuren verwijderen in korte tijd, ook geschikt voor delicate en niet-wasbare textielen. Daarnaast kan je ook gebruik maken van het anti-vlekken systeem: 4 speciale vlekkenprogramma’s (boter, bloed, rode wijn en gras) toepasbaar op de standaard programma’s.

  Zuinig met water
  Het waterPerfect Plus-systeem meet door middel van sensoren het soort textiel en de hoeveelheid van de lading. Het waterverbruik wordt hier vervolgens perfect op afgesteld waardoor je nooit te veel water verbruikt, ook niet bij een halve lading.

  Technisch hoogstaand
  Op de stille, duurzame iQdrive motor geeft Siemens 10 jaar garantie. Je kunt er rustig van uitgaan dat deze wasmachine je jarenlang trouw zal dienen. Het royale volume van de trommel is met 63 liter of 9 kilo was bemeten op een groot huishouden. Deze intelligente Siemens wasmachine beschikt verder over een wavetrommel met een bijzondere structuur en binnenverlichting en speciale detectieprogramma's om de dosering van wasmiddel en water optimaal uit te balanceren. Daarbij produceert de machine weinig geluid, want het geluidsniveau is 47 decibel tot maximaal 71 decibel tijdens het centrifugeren. De Siemens WM14UQ75NL is veelzijdig, sterk en stil.

  sensoFresh. Een unieke innovatie van Siemens.
  Siemens sensoFreshtechnologie is een goed voorbeeld van een innovatie die unieke toegevoegde waarde levert aan een bestaand product. Wasmachines met sensoFreshkunnen namelijk geuren uit kleding verwijderen zonder dat daar water of wasmiddel aan te pas komt. Ideaal voor moeilijk-en niet-wasbare stoffen zoals kasjmier, wol en zijde.

  In 30 minuten textiel opfrissen.
  Met actieve zuurstof neutraliseert sensoFresh onaangename geuren en zorgt dat deze voorzichtig uit het wasgoed worden verwijderd. Binnen 30 minuten is kleding helemaal fris, klaar om meteen weer te worden gedragen. Het sensoFresh programma voert u bijvoorbeeld uit op een blouse die tijdens een barbecue naar rook is gaan ruiken.

  Verwijdert de 4 meest hardnekkige vlekken met een druk op de knop.
  De temperatuursensor regelt de temperatuur op basis van de moleculaire eigenschappen van de vlek, terwijl de sensoren voor de nodige hoeveelheid water zorgen om de vlek uit te wassen. Aanvullend detecteert de 3D-sensor eventuele afwijkingen in het evenwicht tussen de werking van de trommel, het waterpeil, de watertemperatuur en de wastijd, die ook automatisch gecorrigeerd worden. Iedere vlek is anders en ze vereisen allemaal speciale zorg en aandacht. Dankzij het antiVlekkensysteem beschikt u over deze speciale zorg met slechts één druk op de knop.

  Levenslange garantie.

  Het aquaStopsysteem werkt vergelijkbaar maar heeft een elektronisch afsluitventiel. Bovendien biedt een ingebouwde lekbak onderin de wasmachine hierbij extra bescherming in het geval van eventuele interne lekkage. Siemens levert bij wasmachines met aquaStoptotaalbeveiliging levenslange garantie tegen gevolgschade van lekkage.
  lees meer

  Specificaties

  MerkSiemens
  Beladingsherkenning
  Toerental instelbaar
  Centrifugesnelheid (max)1400
  Aquastop
  Koolborstelloze motor
  Overloopbeveiliging
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelMax. belading (kg)EnergieklasseGarantieToerental (tpm)

  Reviews (17)

  algemene beoordeling
  (17 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.