Smart Home
Siemens WM14T6H6NL wasmachine
 • Uitverkocht

  SiemensWM14T6H6NL wasmachine

  691.-689.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Siemens WM14T6H6NL wasmachine

  De Siemens WM14T6HNL iSensoric iQ500 wasmachine is een slimme veelzijdige wasmachine die je dankzij Home Connect op afstand kunt bedienen. En met een energieklasse van A+++ -30% is hij ook nog eens zuinig. Met de Home Connect App kun je de wasmachine beheren en instellen waar en wanneer je maar wilt. Met de Easy Start functie stel je het soort stof en de kleur in en de wasmachine kiest zelf het meest geschikte programma. Zo is je was precies klaar wanneer jij thuiskomt uit je werk! De wasmachine heeft een instelbaar toerental tot 1400 en een maximale belading van 8kg. Geschikt dus voor een huishouden tot vijf personen. Ook bedien je de WM14TH6NL eenvoudig met het grote direct select LED-display. Hier kies je uit wasprogramma's zoals SuperKort 30/15, Hygiëne en Automaat fijn. En lees je het programmaverloop, de temperatuurkeuze en de resttijdweergave. En ben je wasgoed vergeten? Dan vul je de wasmachine gemakkelijk bij door het wasprogramma te pauzeren met Start/Bijvullen en het wasgoed in de trommel toe te voegen. De unieke trommelstructuur zorgt ervoor dat je kleding minder snel slijt. En het trommelreinigingspgramma zorgt ervoor het onderhoud van jouw wasmachine enorm simpel is. Tot slot beschikt de wasmachine over een Aquastop, een kinderbeveiliging en een onbalansbeveiliging.

  Wasmachine met een intelligent doseersysteem
  De Siemens WM14T6HNL iSensoric IQ500 wasmachine stemt de hoeveelheid wasmiddel exact af op het wasgoed. Zo bespaar je water en wasmiddel. Hoe? Verschillende sensoren bereken, sturen en beheersen elke stap in het wasproces voor het beste resultaat; een perfect wasresultaat met zo min mogelijk verbruik van energie en water. Is je was nu erg vuil? Dan voegt de wasmachine volledig automatisch extra wasmiddel toe.

  Zorgeloos wassen
  Deze iSensoric wasmachine heeft een speciale iQdrive. Een motor die werkt met magneten, zodat je geen wrijving krijgt tussen de bwegende delen. Dit zorgt ervoor dat jouw wasmachine niet alleen bijzonder stil, maar ook energiezuinig en slijtvast is. En zo betrouwbaar dat Siemens jou 10 jaar garantie biedt op de motor. Met het Snel & Mix-programma kunnen verschillende stukken wasgoed in één trommel worden gewassen, en wel in minder dan een uur tijd!
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie