Siemens WM14T463NL wasmachine
 • uitverkocht

  SiemensWM14T463NL wasmachine

  436.97
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  energielabel info

  energielabel info

  bij sommige apparaten ontvang je een dubbel energielabel i.v.m. nieuwe regelgeving. Per 1 maart wijzigen de energieclassificaties. Meer info lees je op deze pagina energielabel informatiepagina

  Siemens WM14T463NL wasmachine

  De Siemens WM14T463NL sensoFresh iQ500 wasmachine is een energiezuinige en stille wasmachine voorzien van een groot display. De stille en duurzame iQdrive motor werkt op magneten. Dit zorgt ervoor dat de motor niet alleen stil is, maar ook energiezuinig en slijtvast. En zo betrouwbaar dat Siemens je 10 jaar garantie biedt op de motor. Maar ook het o-design aan de zijkant zorgt voor minder trillingen en dus minder geluid. De wasmachine wast 8kg wasgoed in één keer schoon en is daarmee geschikt voor een huishouden tot vijf personen. Kies uit diverse wasprogramma's als Allergie+. Dekens of Lingerie. En heb je een sportief gezin? Was dan alle sportkleding met het speciale Sport- en Outdoorkleding wasprogramma. Minder tijd? Kies dan voor de optie SpeedPerfect. Zo was je jouw wasgoed namelijk tot 65% sneller met hetzelfde perfecte wasresultaat. Op het grote display lees je de resttijdindicatie en de eigenschappen van jouw wasprogramma, zoals het instelbare toerental tot 1400 toeren. Verder beschikt de Siemens WM14T463NL sensoFresh iQ500 wasmachine over een kinderbeveiliging, een aquastop tegen waterschade en een energielabel van A+++ -30%.

  Efficiënte werking van jouw wasmachine
  Het intelligente sensoFresh systeem van Siemens bestaat uit verschillende sensoren in de wasmachine. De sensoren herkennen de hoeveelheid wasgoed en de mate van vervuiling. De wasmachine past hier automatisch het wasproces op aan. Het waterPerfect Plus systeem detecteert automatisch de hoeveelheid wasgoed en past hier het waterverbruik op aan. Het waterPerfect Plus samen met sensoFresh zorgen voor efficiënt waterverbruik, zodat jij uiteindelijk zo energiezuinig mogelijk wast.

  Wasgoed vergeten; voeg het eenvoudig toe aan je wasmachine
  Het komt wel eens voor dat je in een kamer nog vuil wasgoed vindt, terwijl je net de wasmachine hebt aangezet. De Siemens WM14T463NL sensoFresh iQ500 wasmachine heeft hiervoor een bijvulfunctie genaamd ''Start/Bijvullen''. Pauzeer je wasprogramma, open de deur van de wasmachine en je kunt voegt het vergeten wasgoed eenvoudig toe.

  Beste koop
  Deze Siemens WM14T463NL sensoFresh iQ500 wasmachine heeft het predicaat Beste Koop gekregen van de consumentenbond in de maand juni 2018.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie