Siemens WM14T320NL wasmachine

  SiemensWM14T320NL wasmachine

  519.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Siemens WM14T320NL wasmachine

  De Siemens WM14T320NL sensoFresh iQ500 wasmachine is een slimme en zuinige wasmachine met energieklasse A+++ -30% die zelfs jouw hoeveelheid wasgoed herkent dankzij waterPerfect Plus. waterPerfect Plus is een intelligent systeem die met behulp van ingebouwde sensoren de hoeveelheid wasgoed herkent. Het systeem past hier het waterverbruik op aan voor een efficiënte werking. De wasmachine wast in één wasbeurt maximaal 8 kg wasgoed schoon en is daarmee geschikt voor een huishouden tot 5 personen. De wasmachine heeft verschillende wasprogramma's waar je uit kunt kiezen, zoals enkel spoelen, Lingerie, PowerWash 60, Outdoor, Blouses/Overhemden, Snel+mix, Pompen / Centrifugeren, Hygiëne, Super 30'/15', Dekens, Wol handwas en Fijn/Zijde. En heb je weinig tijd? Activeer dan de speedPerfect optie op je wasprogramma. Deze optie wast tot 65% sneller met hetzelfde perfecte wasresultaat.

  De WM14T320NL heeft een groot LED display waar je onder meer het programmaverloop, temperatuurkeuze, max. centrifugesnelheid, resttijdweergave en 24 u eindtijduitstel, beladingscapaciteit en verbruiksindicator en de eigenschappen van het gekozen wasprogramma van af kunt lezen. Bediening door middel van de TouchControl tiptoetsen: Anti-kreuk, Eindtijduitstel, temperatuur, start/bijvullen, ecoPerfect/speedPerfect, WPES, keuze voor centrifugeersnelheid/niet centrifugeren. Ook kun je wasgoed bijvullen wanneer je iets vergeten bent. Pauzeer het wasprogramma en open de trommel. Voeg het vergeten wasgoed toe. En wil je de was draaien wanneer het jou uitkomt? Gebruik dan de uitstelfunctie waarmee je het wasprogramma tot 24 uur uitstelt. Verder zit beschikt de Siemens WM14T320NL iQ500 wasmachine over kinderbeveiliging op de deur en een Aquastop tegen waterschade.  

  Stil wassen met de Siemens WM16T320NL
  Wanneer je wasgoed niet gelijkmatig over de trommel is verdeeld, past de wasmachine het centrifugeerproces automatisch aan en zo wordt er steeds met het optimale toerental gecentrifugeerd. Dit tezamen met het o-design aan de zijkant van de wasmachine zorgen ervoor dat trillen en schudden van de machine zo veel mogelijk worden voorkomen. Daarnaast beschikt de wasmachine over een iQdrive koolborstelloze motor. Dat is een motor die werkt op basis van magneten en daardoor extra stil en zuinig is. Bovendien krijg je 10 jaar garantie op deze koolborstelloze motor van Siemens. Al deze functies zorgen ervoor dat jij zo stil mogelijk kunt wassen.

  Speciale trommel die jouw wasgoed beschermt
  De trommel van de wasmachine is van RVS en de speciale structuur beschermt je kleding. Dit zorgt voor minder slijtage. Zo kan jij langer genieten van je favoriete kledingstuk.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie