Siemens WM14Q363NL iSensoric wasmachine
 • Uitverkocht

  SiemensWM14Q363NL iSensoric wasmachine

  536.-469.-je bespaart 67.-
  132 reviews

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Beste koop

  Dit artikel heeft het predicaat Beste koop gekregen van de concumentenbond in de maand juni 2017.


  Artikelomschrijving

  Hoe vies je was ook is, hoe groot of klein je belading en welke textielsoort je ook moet wassen: de Siemens WM14Q363NL iSensoric wasmachine zorgt altijd voor een superschone was en een zo laag mogelijk energieverbruik. En met een A+++ -20% wast hij 20% zuiniger dan energielabel A+++. De WM14Q363NL wasmachine wast in één keer 7kg wasgoed schoon. Het grote display zorgt voor optimaal gemak en maximale flexibiliteit bij het wassen. Je ziet in één oogopslag alle relevante informatie over het wasprogramma, zoals programmastappen, temperatuur en snelheid. Bovendien kan je jouw wasprogramma tot 24 uur uitstellen met de 24-uurs eindtijduitstel. Ook beschikt de wasmachine over VarioPerfect. Hiermee kies je tussen de optie SpeedPerfect, waarmee je jouw wasgoed tot 65% sneller wast, of EcoPerfect, waarmee je bijzonder energiezuinig was. Deze functies kan je inschakelen op de meeste wasprogramma's. Verder zit er een kinderbeveiliging op de deur en beschikt de wasmachine over meervoudige waterbescherming tegen waterschade. De Siemens WM14Q363NL iSensoric wasmachine is benoemd als Beste Koop in juni 2017 door de consumentenbond.

  Wasmachine met bijzondere trommel

  De WM14Q363NL iSensoric wasmachine beschikt over een bijzondere roeststalen trommel. Deze trommel beschermt namelijk jouw wasgoed dankzij de bijzondere wandstructuur. Zo blijven jouw wollen vesten ook tijdens het centrifugeren onbeschadigd en slijt je kleding minder snel. Het waterPerfectPlus is een systeem die met behulp van sensoren automatisch de hoeveelheid wasgoed meet en hier het waterverbruik op aanpast voor een efficiënte werking.

  Speciale wasprogramma's
  De wasmachine beschikt over verschillende wasprogramma's. Zo kies je voor SuperKort 15' als je weinig tijd hebt en een kleine was wilt doen. Dit wasprogramma wast namelijk maximaal 2kg wasgoed in nauwelijks 15 minuten schoon. Of kies uit Snel+Mix, Wol handwas of Fijn/Zijde.

  Specificaties

  Toerental (tpm)Maximale belading (kg)StartuitstelGarantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.6(132 reviews)

  fijne praktische machine

  Ik was op zoek naar een andere wasmachine. Ik gebruik de wasmachine niet elke dag, ik wilde graag een stille machine omdat deze in de keuken staat, een zuinige wasmachine met de mogelijkheid tot korte programma's en resttijd indicatie. Dit zit er allemaal op! De machine is makkelijk bedienbaar en er zitten voldoende mogelijkheden op. Met de garantie kaart die meegeleverd wordt heb je 10 jr garantie op de motor. Kortom voor deze prijs een prima koop.

  Zou geen ander meer willen, vertrouwd merk.

  Makkelijk te bedienen wasmachine voldoende programma's. Doet wat die behoort te doen!

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Super fijne wasmachine

  Deze Siemens heb ik nu bijna vier weken in bezit en hij bevalt zeer goed. Als je de wasmachine aanzet op het volledige wasprogramma zegt hij eerst dat de was 2.45 uur duurt maar dan gaat hij de was wegen en zegt dat hij het ook in 1.30 uur kan doen. De hoeveelheid water en energie wordt dan automatisch aangepast. Heel goed voor je portemonnee dus. Ook is deze wasmachine erg stil. En nog een goede tip: als je vindt dat je was net niet droog genoeg uit de trommel komt kun je echt wel extra centrifugeren, ook zonder spoelen. Draai dan de draaiknop naar "spoelen centrifugeren", maar let op: druk dan de tiptoets rechts "extra spoelen" uit !! en druk dan op "start". De Siemens gaat dan nog 13 minuten extra centrifugeren, zonder de was eerst weer nat te maken.

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Goede wasmachine!

  We hebben de wasmachine nu ruim een week in gebruik. Voor ons gezin houdt dat in dat hij elke dag minimaal een was draait. De 7 kilo inhoud is ideaal. Hij is erg zuinig in gebruik als je de EcoPerfect functie aanzet. Dat betekent wel dat een was bijna vier uur draait, maar er is ook een snellere manier die een uur duurt. Het startuitstel is erg handig. Anders dan onze vorige wasmachine heeft deze geen aparte vlekkenprogramma’s, maar die hadden we de afgelopen acht jaar toch vrijwel nooit nodig. Kortom, blij met deze ruime en praktische wasmachine. Niet voor niets als Beste Koop getest door de Consumentenbond!

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Super fijne wasmachine

  Deze Siemens heb ik nu twee weken in bezit en hij bevalt zeer goed. Als je de wasmachine aanzet op het volledige wasprogramma zegt hij eerst dat de was 2.45 uur duurt maar dan gaat hij de was wegen en zegt dat hij het ook in 1.30 uur kan doen. De hoeveelheid water en energie wordt dan automatisch aangepast. Heel goed voor je portemonnee dus. Ook is deze wasmachine erg stil. En nog een goede tip: als je vindt dat je was net niet droog genoeg uit de trommel komt kun je echt wel extra centrifugeren, ook zonder spoelen. Draai dan de draaiknop naar "spoelen centrifugeren", maar let op: druk dan de tiptoets rechts "extra spoelen" uit !! en druk dan op "start". De Siemens gaat dan nog 13 minuten extra centrifugeren, zonder de was eerst weer nat te maken.

  goede prijs kwaliteit verhouding

  Tevreden, alles is zoals beloofd. Goede prijs. Enige waar we aan moeten wennen is gewichtsverdeling in trommel, als was niet goed verdeeld is slaat machine uit.

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Prima machine!

  Gewoon een goede en mooie machine! Enig nadeel zijn de uiterst gevoelige tiptoetjes, die bij kleine aanraking al inschakelen. Liever “echte” knoppen. Ook de grote ronde knop staat je te makkelijk aan en verdraaid. Idee is om de knop naar binnen te duwen ba gebruik. Wat je ook wel bij ovens ziet.

  Goede machine

  Enige weken in gebruik bevalt goed

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Geen fratsen...

  Nadat we in de gaten kregen (.............) dat de bouten voor vervoer verwijderd moesten worden (waarom geen dik lint om de machine met die waarschuwing!??), hebben we een rustige machine gekregen die keurig op zijn plek blijft. Geen wereld aan knoppen, gewoon overzichtelijk.

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Uitstekende wasprestaties

  deze wasmachine is stil en wast prima

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale