Siemens WM14N272NL wasmachine
 • Uitverkocht

  SiemensWM14N272NL wasmachine

  489.-449.-je bespaart 40.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Siemens WM14N272NL wasmachine

  De Siemens WM14N272NL wasmachine met iQdrive motor zorgt voor bijzonder effectief en efficiënt wassen. De wasmachine heeft een energieklasse A+++ (-10%) en is daarmee 10% zuiniger dan het hoogste energielabel. De 1400 toeren zijn instelbaar en met een maximale belading van zeven kg is hij geschikt voor een huishouden van drie tot vier personen. Je hebt keuze uit 14 verschillende wasprogramma's welke je eenvoudig selecteert met de draaiknop. Wil je graag zuiniger wassen? Selecteer dan de EcoPerfect functie. Zo was je tot wel 50% zuinger met hetzelfde wasresultaat. Wanneer de wasmachine klaar is, geeft hij een eindsignaal. Naast dat de wasmachine eenvoudig in gebruik is, is hij ook nog eens slim. Verschillende sensoren meten namelijk de hoeveelheid wasgoed in de trommel en berekent zo hoeveel water nodig is. Zo bespaar je water en energie met elke wasbeurt. Het maakt qua energieverbruik dus niet uit of je nu een volle of halfvolle trommel met wasgoed wast. Verder beschikt de WM14N272NL over kinderbeveiliging en een Aquastop tegen waterschade.

  Extra stille wasmachine
  De Siemens WM14N272NL wasmachine heeft een koolborstelloze motor, genaamd iQdrive. Deze motor zorgt voor extra stilte, zuinigheid en lange levensduur. En het antiVibration design aan de zijkant van de wasmachine zorgt voor minder schudden en dus voor meer stabiliteit.

  Wassen met speciale wasprogramma's
  Deze wasmachine van Siemens beschikt over een aantal speciale wasprogramma's. Zo kies je voor Outdoor speciaal voor sport- en outdoorkleding. Of kies voor Blouses/Overhemden wanneer je veel overhemden moet wassen. Ze komen met dit wasprogramma minder gekreukt uit de wasmachine. En wil je een snelle was doen? Kies voor PowerWash 60, een wasprogramma die binnen 60 minuten klaar is.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie