Siemens WM14N005NL wasmachine, Wit
 • beste koop
 • -32%

  Siemens WM14N005NL wasmachine

  429.-je bespaart 210.-
  639.-adviesprijs
  Beste Koop Consumentenbond

  Beste Koop Consumentenbond

  in juni 2021.

  Siemens WM14N005NL wasmachine

  Met deze Siemens WM14N005NL wasmachine kan je tot 65% sneller wassen door de varioSpeed functie. Versnel het wasprogramma of was binnen 15 minuten dankzij het speedPack L. De wasmachine werkt stiller dankzij de iQdrive motor en de antiVibration-wand, die de wasmachine ook stabieler houdt. Het LED display Laat alle relevante informatie duidelijk zien en is makkelijk in gebruik dankzij het touchscreen.

  De intelligente, duurzame en stille iQdrive-motor zorgt goed voor uw was. En is zo duurzaam dat er 10 jaar garantie op zit. Het royale volume van de trommel is met 55 liter of 7 kilo was bemeten op een groot huishouden. Deze intelligente Siemens wasmachine beschikt verder over een wavetrommel met een bijzondere structuur. Dit alles maakt de Siemens WM14N005NL een betrouwbare en stille wasmachine.

  Bijvullen tot ver in het wasprogramma.
  Deze functie zorgt er bij al onze wasmachines voor dat elk programma tussentijds gepauzeerd kan worden om wasgoed bij te vullen. Bent u een kledingstuk vergeten, voeg dit probleemloos toe, simpelweg door op de pauzeknop te drukken. Het waterniveau is tot ver in het wasprogramma nog laag genoeg om de deur veilig open en dicht te doen. Druk weer op start om het programma zonder tijdverlies te vervolgen.
  lees meer

  Specificaties

  MerkSiemens
  Beladingsherkenning
  Toerental instelbaar
  Centrifugesnelheid (max)1400
  Duur cyclus (snel programma)30
  Aquastop
  Halve belading
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelMax. belading (kg)Garantie

  Reviews (21)

  algemene beoordeling
  (21 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.