Siemens SN678X36TE volledig geïntegreerde vaatwasser
 • Uitverkocht

  SiemensSN678X36TE volledig geïntegreerde vaatwasser

  779.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Siemens SN678X36TE volledig geïntegreerde vaatwasser

  De Siemens SN678X36TE is een volledig integreerbare vaatwasser voorzien van energielabel A+++. De zuinige vaatwasser beschikt over 8 verschillende programma's: intensief 70 °C, auto 45-65 °C, eco 50 °C, stil 50 °C, kort 60 °C, glas 40 °C, kort 45 °C, en voorspoelen. Daarnaast bezit deze vaatwasser het BrilliantShine systeem, waardoor glazen extra glanzen en gemakkelijk drogen.

  De vaatwasser biedt plaats aan 13 maatcouverts, een besteklade en etalage. Daarnaast projecteert de vaatwasser de resttijd op de vloer en heeft het een meerkleurig HD-display met intuïtieve afbeeldingen en uitleg in tekst. De luxe binnenverlichting zorgt ervoor dat je altijd kunt zien wat je aan het doen bent. Natuurlijk is de afwasautomaat voorzien van een aquaStop met garantie!

  Dankzij de handige systemen en nieuwe technieken is de vaatwasser gemakkelijk in gebruik, wordt water bespaard en alle vieze vaat weer schoon:

  BrilliantShine systeem:
  Het perfecte samenspel van Zeolith®, Shine&dry, het Glas 40° programma en waterhardheid regulatie voor extra glanzende en droge glazen.

  VarioSpeedPlus
  Met VarioSpeedPlus is alle vieze vaat in minimale tijd weer schoon en droog. Deze functie zorgt er namelijk voor dat de programma's met 66% worden verkort.

  TimeLight
  Infolight projecteert blauw licht op de vloer. Altijd weten wanneer je vaat weer schoon is met de InfoLight. Je kunt op de vloer zien wanneer de vaatwasser klaar is met de vaat. Tijdens het programmaverloop verschijnt er namelijk een lichtpunt op de vloer onder de deur van het apparaat. De vaatwasserdeur pas openen als de lichtpunt op de vloer niet meer te zien is.

  Doseerassistent
  Opvangbakje dat er voor zorgt dat het afwasmiddel snel en gecontroleerd oplost.

  AquaSensor
  De aquaSensor past het aantal spoelgangen aan op de vervuilingsgraad van het water. Dit bespaart water, het milieu en je portemonnee.

  Home Connect
  Met de eenvoudig te bedienen Home Connect App heb je gemakkelijk toegang tot de vaatwasser. Zo kun je de vaatwasser en de instellingen ervan gemakkelijk aanpassen waar en wanneer je maar wilt.

  10 jaar anti-roest garantie op de vaatwasserkuip
   
  Van je nieuwe Siemens vaatwasser kun je naast innovatieve technologie vooral één ding verwachten: langdurige kwaliteit. De binnenkuipen van alle Siemens vaatwassers kenmerken zich door het gebruik van hoogwaardig roestvrijstaal, een op het plaatmateriaal afgestemde productie- en montagetechnologie en een speciale oppervlakte behandeling. Daarom krijg je bovenop de wettelijke 2 jaar garantie een volledige anti-roest garantie van 8 jaar op de binnenkuip.

  Inbouwmaat (hxbxd): 81,5-87,5 x 60 x 55 cm

  Let op: De vaatwasser wordt exclusief het afgebeelde voorfront geleverd.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGeluidsniveau (dB)Garantie