• uitverkocht

  Siemens TQ903R03 espresso apparaat

  1712.49
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  250.- Cashback

  250.- Cashback

  Op deze Siemens EQ koffiemachine. Deze actie is geldig t/m 15 januari 2023. Hoe werkt de actie? Ga naar http://www.siemens-home.bsh-group.com/nl/acties/Nu-tot-250-retour-op-geselecteerde-Siemens-EQ-espresso-volautomaten en registreer. Meer info in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Siemens TQ903R03 espresso apparaat

  De Siemens espresso apparaat TQ903R03 espresso apparaat biedt een geheel nieuwe ervaring. Je kan je koffie gemakkelijk aanpassen aan je eigen smaak en voorkeuren door te swipen op het 6.8 inch touch scherm.

  Stilte bij koffiezetten
  Al bij het aanzetten van de koffiemachine begint het genot met superSilent. Door de optimale geluidsisolatie van dit apparaat wordt het geluid grote mate gedempt. Dit zorgt ervoor dat dit de stilste volautomatische koffiemachine is van Siemens.

  iAroma systeem
  Door het iAroma systeem zet je met dit apparaat perfect smakende koffie, ongeacht de boon en de kwaliteit van het water. Het zetsysteem bestaat uit een keramische maalschijf, een innovatief verwarmingselement en een slimme waterpomp die samen zorgen voor de beste smaak uit de koffieboon.

  Gemak
  Door de kopwarmer van dit aparaat blijft de koffie langer warm waardoor er langer genoten kan worden van de heerlijke smaak van koffie.

  Automatische reiniging van het melksysteem
  Het reinigen van het melksysteem is altijd een hele klus. Dit is nu verlenden tijd dankzij de autoMilk Clean funcite van Siemens. Dit stoomreinigingsproces zal na elke zetbeurt automatisch worden uitgevoerd. Wel zo handig.

  Nieuwe wereld gaat open
  Je geniet nu van verschillende soorten smaken van internationale koffiespecialiteiten direct bij jou thuis. Met meer dan 21 koffievariaties van 10 verschillende landen biedt Siemens coffeeWorld een enorme diversiteit aan koffiespecialiteiten.
  lees meer

  Specificaties

  Volautomatisch
  Automatische uitschakeling
  Bonenreservoir (g)375
  Afneembaar waterreservoir
  MelkfunctieGeïntegreerd
  Aansluitwaarde (watt)1500
  Aantal kopjes (per keer)2
  bekijk alle specificaties
  Warmhoudplaat kopjesStoompijpje (melkschuim)Auto ontkalkingssysteemGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.