Siemens TQ703R07 espresso apparaat
 • uitverkocht

  Siemens TQ703R07 espresso apparaat

  1399.-
  1449.-adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Siemens TQ703R07 espresso apparaat

  Intuïtief en makkelijke navigatie op een groot volledig aanraakscherm

  iSelect Display
  Het is nog nooit zo makkelijk geweest om je koffie aan te passen aan je eigen smaak en voorkeuren. Het intuïtieve gebruik van het iSelect display en zijn touch & slide-functie maakt het ontzetten simpel om te swipen door het menu van je volledig automatische koffiezetapparaat. Verbeter je koffie-ervaring met de uitmuntende 5 inch volledige aanraakscherm. Swipe door een groot assortiment internationale koffiesoorten vanuit het comfort van je huis

  CoffeeWorld
  De Siemens coffeeWorld zorgt voor de fantastische smaak van internationale koffiespecialiteiten direct bij jou thuis. Met meer dan 21 koffievariaties van 10 verschillende landen biedt Siemens coffeeWorld een enorme diversiteit aan koffiespecialiteiten. En tegelijkertijd leer je over de achtergrond van elk drankje, zonder dat je je huis hoeft te verlaten.

  Drie verschillende aromatypes, op jouw smaak afgestemd - AromaSelect
  AromaSelect zorgt ervoor dat je jouw koffie helemaal aan kunt passen naar je persoonlijke wensen. Je kunt kiezen tussen drie verschillende aroma-instellingen: mild, in balans of sterk. Smaak is ten slotte persoonlijk en aromaSelect maakt het mogelijk om de perfecte koffie voor jou te kiezen.

  Selecteer en bewaar tot 20 koffiecreaties door Favorieten te gebruiken, Comfort is genieten
  Dankzij de Favorieten kun je individuele voorkeuren voor koffie- en melk-specialiteiten opslaan en tot wel 20 favorieten maken. Selecteer simpelweg en sla gewenste koffiesterkte, kopformaat, aromaprofiel en hoeveelheid melk op. Selecteer je persoonlijke instellingen wanneer je maar wilt met een druk op de knop.

  Home Connect
  Door de espresso volautomaat met wifi te verbinden aan uw mobiel of tablet, gaat er een wereld voor u open. Dankzij de coffeeWorld van Home Connect kunt u moeiteloos elke denkbare internationale koffiespecialiteit creëren, met een eenvoudige klik en swipe. Of kies voor de coffeePlaylist; een lijst van uw favoriete dranken die na elkaar worden bereid.

  Soepel gebruik én de perfecte vorm - Siemens design
  Siemens design staat voor perfect gebruik in combinatie met esthetisch design. De Siemens volledig automatische koffiezetapparaten overtuigen niet alleen met innovatie en perfecte resultaten, maar ook met elegant design. Dankzij de dynamische vorm en naadloze 360° design, kun je het apparaat overal neerzetten.

  iAroma systeem
  Het iAroma systeem laat u écht goede koffie ontdekken. Dankzij het iAroma systeem zet u met de espresso volautomaten van Siemens perfect smakende koffie, ongeacht het soort bonen en de kwaliteit van het water. Het zetsysteem bestaat uit een keramische maalschijf, een innovatief verwarmingselement en een slimme waterpomp die er gezamenlijk voor zorgen dat de beste smaak uit de koffieboon in uw kopje terecht komt. Geniet ervan!
  lees meer

  Specificaties

  Volautomatisch
  Automatische uitschakeling
  Bonenreservoir (g)350
  Afneembaar waterreservoir
  MelkfunctieGeïntegreerd
  Aansluitwaarde (watt)1500
  Aantal kopjes (per keer)2
  bekijk alle specificaties
  Auto ontkalkingssysteemGarantie

  Reviews (46)

  algemene beoordeling
  (46 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.