Siemens TI351209RW koffiemachine, Zwart
 • betaal later

  SiemensTI351209RW koffiemachine

  499.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Siemens TI351209RW koffiemachine

  Siemens TI351209RW EQ.300 koffiemachine Met de Siemens TI351209RW koffiemachine zet je eenvoudig de lekkerste koffie. Pas de sterkte en het volume voor je kop koffie geheel naar wens aan met de handige drukknoppen. Heb je meer zin in een lekkere cappuccino? Gebruik dan de melkopschuimer. Doe zelf melk in je kopje en schuif vervolgens het stoompijpje naar beneden. Druk hierna op cappuccino en de espressomachine doet de rest. Ook aan het schoonmaken van de koffiemachine is gedacht. De zetgroep is uitneembaar en kan je zo gemakkelijk afspoelen onder de kraan. Daarnaast zit er een automatisch reinigingsprogramma op die zelf aangeeft wanneer de koffiemachine gereinigd dient te worden. Zo kan jij optimaal genieten van de lekkerste koffie.
   
  oneTouch functie
  Welke koffiespecialiteit je ook wenst - latte macchiato, romige cappuccino of extra sterke espresso - de oneTouch functie zorgt ervoor dat jouw koffiemachine je puur koffiegenot brengt met slechts één druk op de knop - gemakkelijker kan het niet. Het systeem maakt de koffie- en melkspecialiteiten automatisch en precies zoals jij ze wilt hebben. Perfecte technologie voor puur koffiegenot

  milkPerfect

  Met milkPerfect krijg je gegarandeerd een stevige, dikke melkschuimlaag, ook als je nooit eerder melkschuim hebt gemaakt. milkPerfect maakt het schuim in je kop zodat de schuimlaag mooi boven op de melk terecht komt - je hoeft alleen maar melk in de kop te doen en milkPerfect doet de rest. De melkschuimer schoonmaken is al net zo gemakkelijk - hij is gemakkelijk uit te nemen en kan in de vaatwasser.
  lees meer

  Specificaties

  Stoompijpje (melkschuim)Auto ontkalkingssysteemGarantie