Siemens TE651319RW EQ.6 Plus espresso apparaat, Zwart
 • uitverkocht

  SiemensTE651319RW EQ.6 Plus espresso apparaat

  699.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  50.- Cashback

  50.- Cashback

  Op deze Siemens EQ koffiemachine. Deze actie is geldig t/m 11 juli 2021.Hoe werkt de actie? Ga naar http://www.thefuturemovingin.nl/acties - en registreer je aankoop. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Siemens TE651319RW EQ.6 Plus espresso apparaat

  Met deze Siemens TE651319RW koffiemachine kun je voor iedereen de perfecte koffiespecialiteit  maken zoals Cappuccino, Espresso, Espresso Doppio, Espresso Macchiato, Koffie, Latte (Koffie verkeerd), Latte Macchiato alsmede heet water voor een kopje thee of soep.

  Je kunt de intensiteit, gewenste melk hoeveelheid, maalgraad en hoeveelheid van de koffie instellen en deze instellingen opslaan. Naast deze instellingen kun je ook nog kiezen voor: dubbleShot (toevoegen van een extra shot espresso voor een extra sterk kopje koffie) , CreamCenter( keuze uit verschillende melk specialiteiten) en 7 koffie specialiteiten die voor ingesteld zijn.

  Waar bij de meeste apparaten het water in het begin wordt verwarmd en gedurende het proces afkoelt is dit apparaat is voorzien van een sensoFlow systeem. Dit houd in dat het water in het gehele proces de ideale tempratuur heeft en zo het maximale uit je koffie aroma wordt gehaald.

  Voor jouw gemakt  kun je de melk direct vanuit het pak laten toevoegen en hoef je niet perse een melkcontainer te gebruiken. Daarnaast beschikt de machine over een twee kopjes selectie. Zo zet je gemakkelijk twee kopjes espresso of café crème tegelijk. De melkopschuimer en koffie uitloop zijn in hoogte te verstellen zodat zelfs die mooie glazen voor je Latte Macchiato er onder passen. De machine is zo ontwikkeld dat hij een minimale opwarmtijd heeft. Zo heb je binnen no time dat heerlijke kopje koffie. Naast de bonen reservoir beschikt het apparaat ook over een extra vulschacht voor gemalen koffie, bijvoorbeeld je decafé koffie. Het coffeeSelect Display maakt het voor jou een stuk gemakkelijker om een koffie en melk specialiteit te selecteren. Daarna is het slechts een kwestie van eventjes wachten en je hebt een heerlijk kopje koffie.

  De machine wordt automatisch gereinigd na ieder kopje koffie. De AutoMilkClean reinigt het melk reservoir na iedere zetbeurt. Tijdens het reinigingsprogramma calc’nClean wordt het apparaat ook gelijk ontkalkt. Dit optimaliseert de levensduur van jouw machine zodat je nog langer van heerlijke koffie kunt genieten. De zetgroep is er makkelijk uit te halen om extra te reinigen. Met de 15000 koppen garantie belooft Siemens hoge prestaties en perfecte koffie van de eerste tot de 15000-ste kop.
  lees meer

  Specificaties

  Stoompijpje (melkschuim)Heet water functieAuto ontkalkingssysteemGarantie

  Reviews (25)

  algemene beoordeling
  (25 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.