Volledig integreerbare vaatwassers
Siemens SX736X98FE volledig integreerbare vaatwasser

  SiemensSX736X98FE volledig integreerbare vaatwasser

  799.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Siemens SX736X98FE volledig integreerbare vaatwasser

  De Siemens SX736X98FE is een volledig integreerbare vaatwasser voorzien van energielabel A++. De zuinige vaatwasser beschikt over 6 verschillende programma's: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, 1h 65 °C, Schnell 45 °C, en voorspoelen. Daarnaast bezit deze vaatwasser nog drie speciale functies: varioSpeed Plus, intensiveZone, Machine Care. De vaatwasser biedt plaats aan 14 maatcouverts met automatische beladingssensor. En de varioLade - een derde laadniveau voor bestek, kookgerei en klein serviesgoed geeft meer ruimte in de onderkorf. Dankzij de automatische herkenning, herkent de vaatwasser het reinigingsmiddel. De handige systemen en nieuwe technieken zorgen ervoor dat de vaatwasser gemakkelijk in gebruik is, er water wordt bespaard en dat alle vieze vaat weer schoon wordt. En door het varioscharnier is deze  volledig integreerbare vaatwasser ook geschikt bij plaatsing op hoogte of bij een lage plint vanaf 5 cm.

  VarioFlex korven en VarioladeFlexibiliteit en gemak bij het inruimen van uw vaatwasser met varioFlex-korven en varioLade.

  VarioSpeedPlus
  Met VarioSpeedPlus is alle vieze vaat in minimale tijd weer schoon en droog. Deze functie zorgt er namelijk voor dat de programma's met 66% worden verkort.

  TimeLightInfolight projecteert blauw licht op de vloer. Altijd weten wanneer je vaat weer schoon is met de InfoLight. Je kunt op de vloer zien wanneer de vaatwasser klaar is met de vaat. Tijdens het programmaverloop verschijnt er namelijk een lichtpunt op de vloer onder de deur van het apparaat. De vaatwasserdeur pas openen als de lichtpunt op de vloer niet meer te zien is.

  Doseerassistent
  Opvangbakje dat er voor zorgt dat het afwasmiddel snel en gecontroleerd oplost.

  AquaSensor
  De aquaSensor past het aantal spoelgangen aan op de vervuilingsgraad van het water. Dit bespaart water, het milieu en daarnaast bespaart het geld.

  Auto programma
  Het Auto programma zorgt ervoor dat de hele wascyclus met een perfect resultaat wordt afgerond.
  Inbouwmaat (hxbxd): 86,5-92,5 x 60 x 55 cm

  Let op: De vaatwasser wordt exclusief het afgebeelde voorfront geleverd.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie