Siemens SX614X02AE volledig geïntegreerde vaatwasser

  SiemensSX614X02AE volledig geïntegreerde vaatwasser

  534.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Siemens SX614X02AE volledig geïntegreerde vaatwasser

  De Siemens SX614X02AE is een volledig integreerbare vaatwasser voorzien van energielabel A+. De vaatwasser beschikt over 4 verschillende programma's: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C en SCHN 45°C. Daarnaast bezit deze vaatwasser nog één speciale functie: varioSpeed Plus. De vaatwasser biedt plaats aan 12 maatcouverts met automatische beladingssensor. Daarnaast herkent de vaatwasser automatisch het reinigingsmiddel. De handige systemen en nieuwe technieken zorgen ervoor dat de vaatwasser gemakkelijk in gebruik is, er water wordt bespaard en dat alle vieze vaat weer schoon wordt.

  iQdrive-motor
  De onverslijtbare iQdrive-motor is zeer efficiënt, zuinig, stil en
  duurzaam.

  VarioSpeedPlus
  Met VarioSpeedPlus is alle vieze vaat in minimale tijd weer schoon en droog. Deze functie zorgt er namelijk voor dat de programma's met 50% worden verkort.

  InfoLight
  Infolight projecteert blauw licht op de vloer. Altijd weten wanneer je vaat weer schoon is met de InfoLight. Je kunt op de vloer zien wanneer de vaatwasser klaar is met de vaat. Tijdens het programmaverloop verschijnt er namelijk een lichtpunt op de vloer onder de deur van het apparaat. De vaatwasserdeur pas openen als de lichtpunt op de vloer niet meer te zien is.

  Doseerassistent
  Opvangbakje dat er voor zorgt dat het afwasmiddel snel en gecontroleerd oplost.

  AquaSensor
  De aquaSensor past het aantal spoelgangen aan op de vervuilingsgraad van het water. Dit bespaart water, het milieu en daarnaast bespaart het geld.

  Auto programma
  Het Auto programma zorgt ervoor dat de hele wascyclus met een perfect resultaat wordt afgerond.

  Inbouwmaat
   (hxbxd): 86,5-92,5 x 60 x 55 cm

  Let op: De vaatwasser wordt exclusief het afgebeelde voorfront geleverd.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie