Siemens SR214W00CE vaatwasser

  SiemensSR214W00CE vaatwasser

  399.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Siemens SR214W00CE vaatwasser

  De Siemens SR214W00CE is een witte, 45 cm brede vrijstaande vaatwasser voorzien van energielabel A+. De vaatwasser beschikt over 4 verschillende programma's: Intensief 70 °C, Eco 50 °C, Schoon  45°C en1h 65 °C. De vaatwasser biedt plaats aan 9 maatcouverts, en heeft een een bestekkorf in de onderste korf waar het bestek geplaatst kan worden. Daarnaast bezit de vaatwasser een glasbeschermingssysteem, een doseerAssistent , een Aquasensor en  Automatische herkenning van het reinigingsmiddel. Dankzij de handige systemen en nieuwe technieken is de vaatwasser gemakkelijk in gebruik, wordt water bespaard en alle vieze vaat weer schoon:

  Glasbeschermingssysteem
  Het glasbeschermingsssyteem - opgebouwd uit glasbeschermingstechnologie, een speciaal zacht programma en een warmtewisselaar - wast je glaswerk met uiterste zorg.

  Doseerassistent
  Special ontworpen voor de handige 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. De vaatwastabletten vallen dankzij doseerAssistent rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt ervoor dat ze snel oplossen. Het vaatwasmiddel wordt gelijkmatig door het apparaat verspreid, zodat je altijd verzekerd bent van optimale afwasresultaten.

  AquaSensor
  De aquaSensor past het aantal spoelgangen aan op de vervuilingsgraad van het water. Dit bespaart water, het milieu en je portemonnee.

  10 jaar anti-roest garantie op de vaatwasserkuip 
  Van deze Siemens vaatwasser kun je naast innovatieve technologie vooral één ding verwachten: langdurige kwaliteit. De binnenkuip kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardig roestvrijstaal, een op het plaatmateriaal afgestemde productie- en montagetechnologie en een speciale oppervlakte behandeling. Daarom krijg je bovenop de wettelijke 2 jaar garantie een volledige anti-roest garantie van 8 jaar op de binnenkuip.

  Afmetingen: (hxbxd): 84.5 x 45 x 60 cm
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie