Siemens SN614X02AE volledig geïntegreerde vaatwasser
 • uitverkocht

  SiemensSN614X02AE volledig geïntegreerde vaatwasser

  579.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Siemens SN614X02AE volledig geïntegreerde vaatwasser

  De Siemens SN614X02AE is een volledig geïntegreerde vaatwasser voorzien van energielabel A+. De zuinige vaatwasser beschikt over 4 verschillende programma's: intensief 70 °C, auto 45-65 °C, eco 50 °C en SCHN 45°C. Daarnaast bezit deze vaatwasser 1 speciale functie: VarioSpeed.

  De vaatwasser biedt plaats aan 12 maatcouverts, en heeft een bestekmandje waar het bestek in kan worden geplaatst. Daarnaast bezit de vaatwasser een glasbeschermingssysteem.

  Dankzij de handige systemen en nieuwe technieken is de vaatwasser gemakkelijk in gebruik, wordt water bespaard en alle vieze vaat weer schoon:

  VarioSpeedPlus
  Met varioSpeed is uw vaat twee keer sneller perfect schoon en droog, doordat je programma's tot maar liefst 50% kunt verkorten.

  Doseerassistent
  Opvangbakje dat er voor zorgt dat het afwasmiddel snel en gecontroleerd oplost.

  AquaSensor
  De aquaSensor past het aantal spoelgangen aan op de vervuilingsgraad van het water. Dit bespaart water, het milieu en je portemonnee.

  Auto-programma
  Met slechts één druk op de knop wordt het automatische programma in werking gezet. De hele wascyclus wordt doorlopen met een perfect resultaat als gevolg.

  InfoLight
  InfoLight projecteert een blauw licht op de keukenvloer als hetgekozen programma loopt en stopt wanneer het programma klaar is.

  Inbouwafmetingen:
  (hxbxd): 81,5 x 59,8 x 55 cm
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie