Siemens SN435S00AE onderbouw vaatwasser
 • Uitverkocht

  SiemensSN435S00AE onderbouw vaatwasser

  456.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Siemens SN435S00AE onderbouw vaatwasser

  De Siemens SN435S00AE is een onderbouw vaatwasser voorzien van energielabel A+. De zuinige vaatwasser beschikt over 5 verschillende programma's: intensief 70 °C, auto 45-65 °C, eco 50 °C, 1 uur 65 °C en glas 40 °C. Daarnaast bezit deze vaatwasser 1 speciale functie: VarioSpeed.

  De vaatwasser biedt plaats aan 12 maatcouverts, en heeft een bestekmandje waar het bestek in kan worden geplaatst. Daarnaast bezit de vaatwasser een glasbeschermingssysteem.

  Dankzij de handige systemen en nieuwe technieken is de vaatwasser gemakkelijk in gebruik, wordt water bespaard en alle vieze vaat weer schoon:

  VarioSpeedPlus
  Met varioSpeed is uw vaat twee keer sneller perfect schoon en droog, doordat je programma's tot maar liefst 50% kunt verkorten.

  Doseerassistent
  Opvangbakje dat er voor zorgt dat het afwasmiddel snel en gecontroleerd oplost.

  AquaSensor
  De aquaSensor past het aantal spoelgangen aan op de vervuilingsgraad van het water. Dit bespaart water, het milieu en je portemonnee.

  Auto-programma
  Met slechts één druk op de knop wordt het automatische programma in werking gezet. De hele wascyclus wordt doorlopen met een perfect resultaat als gevolg.

  Handige indeling
  De eenvoudig in hoogte verstelbare bovenkorf geeft u meer ruimte voor grotere vaat zoals grote borden.

  10 jaar anti-roest garantie op de vaatwasserkuip
   
  Van je nieuwe Siemens vaatwasser kun je naast innovatieve technologie vooral één ding verwachten: langdurige kwaliteit. De binnenkuipen van alle Siemens vaatwassers kenmerken zich door het gebruik van hoogwaardig roestvrijstaal, een op het plaatmateriaal afgestemde productie- en montagetechnologie en een speciale oppervlakte behandeling. Daarom krijg je bovenop de wettelijke 2 jaar garantie een volledige anti-roest garantie van 8 jaar op de binnenkuip.

  Inbouwafmetingen: (hxbxd): 81,5-87,5 x 60 x 55 cm
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie