Siemens SN25ZI49CE vaatwasser
 • uitverkocht

  SiemensSN25ZI49CE vaatwasser

  649.70
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Siemens SN25ZI49CE vaatwasser

  De Siemens SN25ZI49CE vrijstaande vaatwasser beschikt over vele handige functies. Tot drie keer sneller en net zo droog en schoon: met varioSpeed op afstand.  
  Eenvoudig en snel opruimen
  Comfortabel en snel opruimen gegarandeerd: de nieuwe, elegante flexComfort manden maken het in- en uitruimen van de vaatwasser nu heel makkelijk. Of het nu gaat om borden, potten, kopjes of wijnglazen: in de Siemens vaatwasser met flexComfort vind elk stukje afwas zijn plek. Dankzij de nieuwe veiligheidsopties en soepele wieltjes plaatst je ook de mooiste wijnglazen zonder twijfel in de vaatwasser.

  varioLade
  De varioLade zorgt voor een extra laadniveau. Dankzij het speciale ontwerp heeft de lade niet alleen ruimte voor bestek, maar ook voor opscheplepels, slacouverts en klein serviesgoed. Bijkomend voordeel: in de onderste korf heb je geen bestekmand meer nodig. Waardoor je daar nu wel 14 standaard couverts in kunt zetten.

  rackMatic
  Met rackMatic wordt inruimen en uitruimen nog makkelijker. De korf heeft bovenaan namelijk speciale hendels die je in kunt drukken om de bovenkorf te verstellen. Stel zelf gemakkelijk een van de drie standen in en je hebt al snel ruimte voor grote pannen of schalen. Ideaal voor elke vaat.

  Controle op afstand
  Twijfel je of je die vaatwasser aan hebt gezet? Dit check je eenvoudig via de HomeConnect app. Ben je het vergeten dan kan je hem gemakkelijk op afstand alsnog aanzetten. Met de Home Connect-app selecteer je makkelijk programma's en start je de vaatwasser. Waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Zo is je vaat klaar zodra u het nodig heeft. Easy Start maakt het gebruik van de vaatwasser nog makkelijker. Met de Home Connect-app hoef je alleen een paar vragen over je schoonmaakvoorkeuren en het type vaat te beantwoorden. De app adviseert je een programma en je start het gemakkelijk op afstand.
  lees meer

  Specificaties

  MerkSiemens
  FabriekstypeSN25ZI49CE
  Aantal couverts14
  EnergieklasseC
  AfwasresultaatA
  DroogresultaatA
  Energieverbruik per 100 cycli (kWu)75
  bekijk alle specificaties
  EnergieklasseStartuitstelGeluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.