Siemens SN235W04EE vaatwasser

  SiemensSN235W04EE vaatwasser

  448.99
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Siemens SN235W04EE vaatwasser

  De Siemens SN235W04EE is een witte, vrijstaande vaatwasser voorzien van energielabel A+. De zuinige vaatwasser beschikt over 5 verschillende programma's: intensief 70 °C, auto 45-65 °C, eco 50 °C, 1 uur 65 °C en voorspoelen. Daarnaast bezit deze vaatwasser 1 extra functie: VarioSpeed.

  De vaatwasser biedt plaats aan 13 maatcouverts, en heeft een besteklade waar het bestek in kan worden geplaatst. Daarnaast bezit de vaatwasser een glasbeschermingssysteem.

  Dankzij de handige systemen en nieuwe technieken is de vaatwasser gemakkelijk in gebruik, wordt water bespaard en alle vieze vaat weer schoon:

  VarioSpeedPlus
  Met VarioSpeedPlus is alle vieze vaat in minimale tijd weer schoon en droog. Deze functie zorgt er namelijk voor dat de programma's met 66% worden verkort.

  Doseerassistent
  Opvangbakje dat er voor zorgt dat het afwasmiddel snel en gecontroleerd oplost.

  AquaSensor
  De aquaSensor past het aantal spoelgangen aan op de vervuilingsgraad van het water. Dit bespaart water, het milieu en je portemonnee.

  Handige indeling
  Met rackMatic is de bovenkorf eenvoudig op 3 niveaus in hoogte verstelbaar.

  Auto-programma
  Met slechts één druk op de knop wordt het automatische programma in werking gezet. De hele wascyclus wordt doorlopen met een perfect resultaat als gevolg.

  iQdrive-motor
  De onverslijtbare iQdrive-motor is zeer efficiënt, zuinig, stil en duurzaam.

  10 jaar anti-roest garantie op de vaatwasserkuip
   
  Van je nieuwe Siemens vaatwasser kun je naast innovatieve technologie vooral één ding verwachten: langdurige kwaliteit. De binnenkuipen van alle Siemens vaatwassers kenmerken zich door het gebruik van hoogwaardig roestvrijstaal, een op het plaatmateriaal afgestemde productie- en montagetechnologie en een speciale oppervlakte behandeling. Daarom krijg je bovenop de wettelijke 2 jaar garantie een volledige anti-roest garantie van 8 jaar op de binnenkuip.

  Afmetingen: (hxbxd): 84.5 x 60 x 60 cm
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie