overzicht
Siemens SN215W02AE vrijstaande vaatwasser 60cm

  SiemensSN215W02AE vrijstaande vaatwasser 60cm

  349.-
  3 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Siemens SN215W02AE vrijstaande vaatwasser 60cm

  De Siemens SN215W02AE witte vrijstaande vaatwasser met energielabel A+ beschikt over vijf verschillende programma's en twee speciale functies. Handige systemen en nieuwe technieken zorgen ervoor dat de vaatwasser eenvoudig in gebruik is, water bespaart en alle vieze vaat weer schoon wordt. Zo is er bijvoorbeeld een AquaSensor. Deze sensor past het aantal spoelgangen aan op de vervuilingsgraad van het water. Zo verbruik je nooit te veel, bespaar je water en geld. De Siemens SN215W02AE biedt plaats aan 12 couverts en heeft een apart bestekmandje waar je het bestek in plaatst. Verder beschikt de vaatwasser over de speciale functie VarioSpeedPlus waarmee je het programma tot wel 65% verkort. Zo is al je vieze vaat in minimale tijd weer schoon en droog.

  De Siemens SN215W02AE vrijstaande vaatwasser is (hxbxd) 84.5 cm x 60 cm x 60 cm en is uitgevoerd in wit.

  Wasprogramma's:
  - Intensief 70 °C
  - Auto 45-65 °C
  - Eco 50 °C
  - 1 uur 65 °C
  - Voorspoelen
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  4(3 reviews)
  Meest recent

  Wat een herrie apparaat

  Heb m nu voor de 3e keer aanstaan blijf me verbazen over de herrie die ervan afkomt verschrikkelijk..M'n oude apparaat van 15jaar was stiller dan deze deze hoor je boven nog. de vaat is wel schoon en t apparaat ziet er mooi uit..

  1 persoon vond dit nuttig

  Super schoon en Super stil

  De vaatwasser nu 2 weken in huis. Mooie machine (van binnen en buiten) met diverse keus aan wasprogramma's. En de eco dat je de tijd kunt reduceren. Of een kort programma kan ook. En Super stil. Ideaal.

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  Beste vaatwasser

  Erg stil, wast perfect schoon en helemaal droog, beste vaatwasser voor een mooi prijs, ziet er mooi uit en doet zijn werk perfect.

  ook geplaatst op siemens-home.bsh-group.com

  toegevoegd aan winkelmand