Siemens KI24LV21FF inbouw koelkast 122,5 cm, Wit

  SiemensKI24LV21FF inbouw koelkast 122,5 cm

  459.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Siemens KI24LV21FF inbouw koelkast 122,5 cm

  Deze Siemens KI24LV21FF inbouw koelkast met energieklasse A+ is geschikt voor nismaat 122,5 cm. Deurophanging door middel van een sleepsysteem. De koelkast heeft een royale inhoud van 187 liter koelen/17 liter vriezen (geschikt voor diepvriespizza's) en is voorzien van 4 legplateaus van veiligheidsglas en een verchroomd flessenrooster. De groentelade heeft een gegolfde bodem waardoor groente en fruit tegen condensatie worden beschermd. De draairichting van deur is verwisselbaar en de deur is voorzien van een sleepdeursysteem.
   
  Automatische ontdooiing
  Het is afgelopen met ijsafzetting in je koelkast. Je bent altijd verzekerd van een optimale werking. En bovendien verbruikt je koelkast minder energie.
    
  Sleepdeursysteem
  De deur van de Siemens KI24LV21FF is voorzien van een sleepdeursysteem. Bij dit systeem is de keukendeur bevestigd door middel van normale keukenmeubelscharnieren. Het deurfront zal dus gemonteerd worden via een scharnier en een geleidesysteem. De plaatsing van een koelkast met dit systeem is erg eenvoudig en vereist geen specifiek gereedschap. Vervanging van de koelkast is kinderspel en vergt geen enkele aanpassing of verandering van je keukendeur.
   
  Draairichting deur verwisselbaar
  De handige omkeerbare deur maakt het mogelijk je koelkast zo te plaatsen als het je uitkomt. In een handomdraai maak je de deur linksdraaiend in plaats van rechtsdraaiend.

  Specificaties
  - Deurmontagetechniek: sleepdeur
  - Geluidsniveau in dB: 37
  - Temparatuurregeling: mechanisch
  - Aantal plateaus: 4 (veiligheidsglas)
  - Klimaatklasse: SN-ST
  - Omgevingstemperatuur minimaal: 10 graden
  - Omgevingstemperatuur maximaal: 43 graden
  - Deurdraairichting omkeerbaar
  - Kleur: wit 

  Afmetingen
  - Inbouwmaten hxbxd: 122,5x56x55 cm
  - Afmetingen hxbxd: 122.1x54.1x54.2 cm
  - Gewicht 41 kg
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseAnti-bacteriaGeluidsniveau (dB)Garantie