Siemens KG58EBI40 koelvriescombinatie, Metallic
 • Uitverkocht

  SiemensKG58EBI40 koelvriescombinatie

  999.-799.-je bespaart 200.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Siemens KG58EBI40 koelvriescombinatie

  Siemens KG58EBI40 koelvriescombinatie. Heb je ruimte voor een koelkast van 70 centimeter breed, dan is deze geavanceerde Siemens een ideale koeler en vriezer om de levensmiddelen voor een groot gezin vers te houden. Royale inhoud, lange levensduur en zuinig met energie. Sommige koelkasten kunnen een storende bromtoon produceren. Toch wil je je koelkast graag in je keuken laten staan om je verse voorraden binnen handbereik te hebben.
   
  De Siemens KG58EBI40 is weliswaar groot van formaat met een netto inhoud van 495 liter maar je hoort hem bijna niet. Het maximale geluidsniveau is 39 decibel. De metallic buitenkant geeft deze koelkast van 70 cm breed en 190 cm hoog een moderne uitstraling. Ook het interieur is voorzien van de modernste techniek. Zo krijg je bijvoorbeeld twee hyperFresh lades, ook CoolBoxes genoemd, die je groente, fruit vlees en vis langer vers houden. Door een lagere temperatuur dan in de rest van de koelkast en een aangepaste luchtvochtigheid kan de houdbaarheidstermijn van je verse waren zelfs verdubbelen. De Siemens KG58EBI40 is dus aantoonbaar beter dan een gewone koelkast.

  De koelvriescombinatie is uiterst zuinig met energielabel A+++.Deze 4 sterren vriezer heeft een invriescapaciteit van 17 kilo per 24 uur, een snelvriesfunctie en en hij blijft na een eventuele stroomstoring nog 40 uur koel. Dus tot bijna twee dagen na stroomuitval blijven je ingevroren levensmiddelen bruikbaar. De netto capaciteit van het vriesgedeelte is 118 liter, ingedeeld in een BigBox, een gewone lade en ijsblokjeslade. Een complete kalkoen of een stapel pizza's zijn dankzij de slimme BigBox dus geen enkel probleem voor deze vriezer. Alleen al om het fantastische vriesvak is deze koelkast een aanrader. De Siemens KG58EBI40 is vrijstaand en de deur is zowel links- als rechtsdraaiend te monteren. De koelkast staat op verstelbare pootjes voor en rolletjes achter zodat je deze koelkast gemakkelijk op de juiste plaats kunt zetten.

  De temperatuur van het koelgedeelte en het vriesgedeelte worden gescheiden geregeld en zijn exact digitaal aangegeven in de display. Bij een afwijkende temperatuur geeft de koelkast een geluidssignaal. Als aanvulling op het lage energieverbruik heeft Siemens ook nog een vakantieschakelaar ontwikkeld om de energiekosten zo laag mogelijk te houden. Ook de powerVentilation en de LED verlichting zijn er op gericht om efficiënt met energie om te gaan. Lage verbruikskosten, een flexibele indeling en maximaal koelcomfort, dat krijg je absoluut met de Siemens KG58EBI40 koelvriescombinatie. Het is een technisch doordachte koelkast van hoge kwaliteit.

  Wijziging draairichting deur 
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Siemens in je regio benaderen. Zij kunnen dit tegen een vergoeding voor je regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Siemens. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGeluidsniveau (dB)Garantie