overzicht
Siemens KG56NXI30 koelvriescombinatie, Roestvrijstaal

  SiemensKG56NXI30 koelvriescombinatie

  978.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Siemens KG56NXI30 koelvriescombinatie

  Siemens KG56NXI30 koelvriescombinatie met energieklasse A++, een koelruimte van maar liefst 400 liter en een vriesruimte van 105 liter. De drie HyperFresh laden hebben samen 34 liter aan inhoud. De KG56NXI30 beschikt onder andere over een elektronische thermometer met LED indicatie en gescheiden temperatuurregeling voor koel- en vriesgedeelte. De temperatuur blijft gegarandeerd door de Multi-Airflow-techniek en ontdooien is niet meer nodig dankzij NoFrost. En om de temperatuur niet te snel laten dalen van de in de koelvriescombinatie aanwezige producten door vers gekochte artikelen, heb je de beschikking over superkoelen en supervriezen. Verder met liggend draadflessenrek en drie in hoogte verstelbare legplateaus van veiligheidsglas. Ook beschikt deze koelvriescombinatie over twee diepvriesladen waaronder een bigBox. Een akoestisch en optisch alarmsignaal waarschuwt je, als de temperatuur te laag wordt in de koelvriescombinatie. De deurgrepen zijn over de volle lengte van de deuren verticaal geïntegreerd.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Siemens in je regio benaderen dit voor een vergoeding voor je te regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Siemens. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.  HyperFreshladen - inhoud versruimte: 34 liter
  - 1 hyperFresh lade met instelbare luchtvochtigheid: houdt groente en fruit langer vers.
  - 2 hyperFresh <0°C> lades met temperatuurregeling: zodat vis en vlees tot wel 2x langer vers blijven.

  No Frost technologie
  In deze koelvriescombinatie vormt zich geen ijs. Dankzij No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit meer zelf te ontdooien.

  Multi-Airflow-systeem
  Het Multi-Airflow-systeem in de koel- en diepvriesruimte garandeert een gelijkmatige verdeling van de koude lucht in alle delen van het apparaat. Op alle niveau's heersen ideale gelijkmatige temperaturen zodat je de levensmiddelen daar kunt opslaan waar nog plaats is.

  Extra grote bigBox
  De bigBox is extra groot, zo groot dat er zelfs een hele kalkoen in past. Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken om een stapel pizza's of meerdere vriesbakjes op te bergen.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Siemens in je regio benaderen dit voor een vergoeding voor je te regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Siemens. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie