Koelkasten
Siemens KG56FPI40 koelvriescombinatie, Roestvrijstaal
 • Sale
 • -6%

  SiemensKG56FPI40 koelvriescombinatie

  1449.-1349.-je bespaart 100.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Siemens KG56FPI40 koelvriescombinatie

  Deze A+++ Siemens KG56FPI40 vrijstaande koel-vriescombinatie koelt zeer zuinig en heeft een totale netto inhoud van 480 liter. De temperatuur van het koel- en vriesgedeelte is digitaal afleesbaar aan de voorzijde van de koel-vriescombinatie. LED verlichting verlicht de koelruimte helder en gelijkmatig, zonder te verblinden. De draairichting van de deur is rechts en wisselbaar. De koelruimte is 375 liter groot en beschikt over 2 hyperFresh-laden om jouw groente, fruit, vlees en vis extra lang vers te houden. De hyperFresh-lade voor vlees heeft een lagere temperatuur dan de rest van de koelkast. Dit is de ideale temperatuur voor vlees en vis en hierdoor blijven deze langer vers. De hyperFresh premium-lade 0°C lade voor groente beschikt over een instelbare luchtvochtigheid en temperatuurregeling: houdt groente en fruit tot wel 3 keer langer vers. (ten opzichte van conventionele koelkasten of koel-/vriescombinaties met een temperatuur van 4ºC). Zo kun je altijd de juiste luchtvochtigheid instellen voor jouw groente of fruit. 

  Er zijn 4 veiligheidsglas plateaus (3 in hoogte verstelbaar) en het verchroomde flessenhouder is ideaal voor het opbergen van flessen. De 4-sterren diepvriesruimte heeft een totale netto inhoud van 105 liter. In de 2 transparante diepvriesladen (waarvan 1 BigBox) kun je zien waar, wat hebt ingevroren. Het vriesgedeelte beschikt over de noFrost technologie. noFrost-technologie voorkomt ijsvorming zodat je nooit meer hoeft te ontdooien. Bij het toevoegen van kleine hoeveelheden levensmiddelen in het vriesgedeelte zorgen sensoren ervoor dat het vriesproces snel wordt hervat. Zo kun je gerust boodschappen toevoegen zonder dat andere producten ontdooien. De invriescapaciteit is 16 kg per 24 uur en bij een storing is de bewaartijd 24 uur.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Siemens in je regio benaderen dit voor een vergoeding voor je te regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Siemens. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekAnti-bacteriaNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie