overzicht
Siemens KG39NXI46 koelvriescombinatie, Roestvrijstaal
 • Uitverkocht

  SiemensKG39NXI46 koelvriescombinatie

  749.-719.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle Koelkasten

  Siemens KG39NXI46 koelvriescombinatie

  Siemens KG39NX146 iQ300  koelvriescombinatie met een superzuinige energieklasse A+++ (slechts 182 kWh/jaar), een koelruimte van maar liefst 279 liter en een vriesruimte van 87 liter. De drie HyperFresh laden hebben samen 24 liter aan inhoud. De KG39NXI46 beschikt onder andere over een elektronische thermometer met LED indicatie en gescheiden temperatuurregeling voor koel en vriesgedeelte. De temperatuur blijft verder gegarandeerd door de Multi-Airflow-techniek en ontdooien is niet meer nodig dankzij de NonFrost. En om de temperatuur niet te snel laten dalen van de in de koelvriescombinatie aanwezige producten door vers gekochte artikelen heb je de beschikking over superkoelen en supervriezen. Verder met liggend draadflessenrek en 3 in hoogte verstelbare legplateaus van veiligheidsglas en 3 transparante diepvriesladen. Een akoestisch en optisch alarmsignaal waarschuwt je, als de temperatuur te laag wordt in de koelvriescombinatie.

  HyperFreshladen - inhoud versruimte: 24 liter
  - 1 hyperFresh lade met instelbare luchtvochtigheid: houdt groente en fruit langer vers.
  - 2 hyperFresh <0°C> lades met temperatuurregeling: zodat vis en vlees tot wel 2x langer vers blijven.

  No Frost technologie
  In deze koelvriescombinatie vormt zich geen ijs. Dankzij No Frost hoeft het vriesgedeelte nooit meer zelf te worden ontdooid.

  Multi-Airflow-systeem
  Het Multi-Airflow-systeem in de koel- en diepvriesruimte garandeert een gelijkmatige verdeling van de koude lucht in alle delen van het apparaat. Op alle niveau's heersen ideale gelijkmatige temperaturen zodat je de levensmiddelen daar kunt opslaan waar nog plaats is.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Siemens in je regio benaderen dit voor een vergoeding voor je te regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Siemens. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekNo frostGarantie