Siemens KG39N2LEA koel/vries combinatie, Roestvrijstaal

  SiemensKG39N2LEA koel/vries combinatie

  693.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Siemens KG39N2LEA koel/vries combinatie

  De Siemens koel-vriescombinatie KG39N2LEA heeft veel ruimte en is gemakkelijk op maat in te delen. Dankzij NoFrost hoef je nooit meer te ontdooien. Bovendien is deze koel-vriescombinatie makkelijk in gebruik. Zo bedien je alle functies gemakkelijk en nauwkeurig met slechts een lichte aanraking met behulp van de touchControl-elektronica.

  De koelruimte van de Siemens koel-vriescombinatie KG39N2LEA
  De 279 liter koelkast is ingedeeld met 5 glazen plateaus, een groot flessenrek (verchroomd) en 3 deurvakken. Dankzij de multi-Airflow systeem wordt de lucht in de koeling gecirculeerd waardoor er geen grote verschillen in temperatuur optreden. Door Superkoelen in te schakelen wordt de koelkast sneller op temperatuur gebracht zodat er zo min mogelijk schommelingen in de koelkast zijn. Het vriesgedeelte bestaat uit 3 transparante laden welke er voor zorgen dat je het overzicht houdt.

  De vriesruimte van de Siemens koel-vriescombinatie KG39N2LEA
  In de 3 transparante lades van de vriezer kun je 87 liter opslaan. De vriesruimte is uitgerust met NoFrost technologie en Supervriezen functie. Het vriesgedeelte bestaat uit 3 transparante laden welke er voor zorgen dat je het overzicht houd. De superVriezen functie zorgt ervoor dat alle levensmiddelen zo goed mogelijk op temperatuur blijven als er nieuwe artikelen worden toegevoegd.
  De 2.03 meter hoge Siemens koel-vriescombinatie KG39N2LEA is maar liefst een totale inhoud van 366 liter. Bij stroomuitval blijven je producten nog minimaal 16 uur ingevroren.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie