Siemens KG39EVL4A koelvriescombinatie, Roestvrijstaal
 • Uitverkocht

  SiemensKG39EVL4A koelvriescombinatie

  729.-679.-je bespaart 50.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Siemens KG39EVL4A koelvriescombinatie

  Deze A+++ Siemens KG39EVL4A vrijstaande koel-vriescombinatie koelt zeer zuinig en heeft een totale netto inhoud van 337 liter. De temperatuur van het koel- en vriesgedeelte is digitaal afleesbaar aan de voorzijde van de koel-vriescombinatie. LED verlichting verlicht de koelruimte helder en gelijkmatig, zonder te verblinden. De koelruimte is 249 liter groot en beschikt over twee HyperFresh-laden om jouw groente, fruit, vlees en vis extra lang vers te houden. De HyperFresh-lade voor vlees heeft een lagere temperatuur dan de rest van de koelkast. Dit is de ideale temperatuur voor vlees en vis en hierdoor blijven deze langer vers. De HyperFresh-lade voor groente beschikt over een luchtvochtigheidsregelaar. Zo kun je altijd de juiste luchtvochtigheid instellen voor jouw groente of fruit. De totale netto inhoud van de versruimtes is 22 liter.

  Er zijn 5 veiligheidsglas plateaus (2 in hoogte verstelbaar), waarvan 4 legplateaus uitschuifbaar. Het verchroomde flessenhouder is ideaal voor het opbergen van flessen. De 4-sterren diepvriesruimte heeft een totale netto inhoud van 88 liter. Er zijn 3 transparante diepvriesladen, waarvan 1 bigBox. De bigBox is ideaal voor het bewaren van grote diepvrieswaren, zoals een taart of pizzadozen. Het vriesgedeelte beschikt over de lowFrost technologie. LowFrost zorgt voor minder ijsaanslag en je kunt sneller ontdooien. Bij het toevoegen van kleine hoeveelheden levensmiddelen in het vriesgedeelte zorgen sensoren ervoor dat het vriesproces snel wordt hervat. Zo kun je gerust boodschappen toevoegen zonder dat andere producten ontdooien. De invriescapaciteit is 14 kg per 24 uur en bij een storing is de bewaartijd 35 uur. 

  Wijziging draairichting deur 
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van Siemens in je regio benaderen. Zij kunnen dit tegen een vergoeding voor je regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van Siemens. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekGeluidsniveau (dB)Garantie