Siemens  KG36NXB45 koelvriescombinatie, Zwart
 • Uitverkocht

  SiemensKG36NXB45 koelvriescombinatie

  843.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Siemens KG36NXB45 koelvriescombinatie

  De Siemens KG39NXB45 zwart/rvs met antifingerprint koelvriescombinatie heeft maar liefst een koelruimte van 237 liter en een vriesruimte van 87 liter. Tevens beschikt hij over een energieklasse A+++. In de koelruimte heb je de beschikking over een  HyperFreshlade, goed voor 24 liter aan inhoud. De hyperFresh lade is goed voor het langer vers houden van groente en fruit. De luchtvochtigheid is instelbaar. In de vriesruimte heb je de beschikking tot drie lades. Superkoelen en Supervriezen zorgen ervoor dat de koelvriescombinatie op temperatuur blijft wanneer je producten in deze Siemens KG39NXB45. Bovendien zorgt het Multi-Airflow systeem ervoor dat de temperatuur gegarandeert gelijkmatig verdeeld worden. 

  Koelvriescombinatie met NoFrost De Siemens KG39NXB45 koelvriescombinatie beschikt over de NoFrost technologie. Dat betekent dat zich geen ijs vormt in beide ruimtes en dat je nooit meer zelf hoeft te ontdooien! 

  Wijziging van de draairichting van de deur 
  De draairichting van de deur is naar eigen inzicht te wijzigen. Let wel op; het is door de aanwezige elektronica in de deurpanelen niet eenvoudig dit zelf te doen. De servicedienst van Siemens in jouw regio doet dit dan ook graag voor je. Neem zelf contact met hen op. Mocht je toch besluiten dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de draairichting te wisselen niet onder de garantie van Siemens. Helaas kan wehkamp deze service niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekNo frostGarantie