Siemens KG36NVIEB koel/vries combinatie, Roestvrijstaal

  SiemensKG36NVIEB koel/vries combinatie

  769.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Siemens KG36NVIEB koel/vries combinatie

  noFrost koel-/vriescombinatie met hyperFresh lade om groente en fruit langer vers te houden, en noFrost om nooit meer te hoeven ontdooien.

  Uw koelkast weet wat uw eten nodig heeft: freshSensor.

  Zelfs de kleinste temperatuurverandering, zoals zonnestralen op de koelkast, heeft effect op de binnenkant van de koelkast. En dus ook op de versheid van voedsel. Om dit te voorkomen, meet de freshSensor de temperatuur binnen, maar ook buiten de koelkast. Zo speelt de sensor slim in op veranderingen en blijft uw eten dus zo lang mogelijk vers.

  superCooling.

  De superCooling-knop gebruikt u om de temperatuur in uw koelkast snel naar +2 °C te verlagen. Dit voorkomt een ongewenste temperatuurstijging van al afgekoelde etenswaren wanneer u hier nog niet gekoeld eten aan toevoegt.

  de noFrost-technologie.
  De noFrost-technologie is een ventilatiesysteem dat de vochtigheid in de vriezer verandert. Met als resultaat: droge lucht. Zo voorkomt u ijsvorming in de vriezer en aan uw eten.

  het multiAirflow-systeem
  Door het multiAirflow-systeem circuleert de lucht gelijkmatig in het koelgedeelte. Dit zorgt voor constante temperaturen. Etenswaren die nog maar kort in de koelkast staan, worden zo sneller gekoeld. Zo blijft uw eten langer vers.

  Glazen easyAccess-plateaus
  Voor meer gemak bij het aanvullen van etenswaar in uw koelkast, kunt u de glazen plateaus er nu tot het midden uithalen op profielrails. Zo blijft niets uit het zicht. Uiteraard glijden ze gemakkelijk en kantelen ze niet. U kunt het plateau er helemaal uithalen zelfs wanneer deze vol met producten staat. De frameless plateaus zijn gemaakt van hoge kwaliteit, robuust glas.

  de flessenhouder.

  Berg uw flessen veilig op met de te verwijderen flessenhouder. Het roestvrijstalen rek voorkomt dat de flessen heen en weer rollen en is geschikt voor zowel bikken als grote en kleine flessen.

  antiFingerprint
  De hoge kwaliteit roestvrijstaal van uw koelkastdeuren zijn behandeld met een speciale coating: de antiFingerprint-coating. Dat scheelt weer poetsen!

  de safetyGlass-plateaus.

  Alle glazen plateaus zijn gemaakt van extra sterk, onderhoudsvriendelijk veiligheidsglas. Als er iets omkiept, zorgt het safetyGlass-plateau ervoor dat het morsen beperkt blijft en zich niet verspreidt in de rest van de koelkast.

  Vlees en vis tot 2x langer vers: 0 °C hyperFresh-lade.
  De 0 °C hyperFresh-lades zorgen ervoor dat vlees en vis tot 2x langer vers blijven. Doordat de temperatuur in de lade 2 tot 4 °C koeler is dan de rest van de koelkast ontstaan de ideale condities voor vlees en vis. En de aparte vakken zorgen ook voor dat nare vis- en vleesgeuren niet verspreiden.

  het multiAlarm-systeem
  Het multiAlarm-systeem waarschuwt u met een visueel en geluidssignaal als de temperatuur oploopt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als u de deur open heeft gelaten.

  Flexibel en veilig: flessenhouder
  Berg uw flessen veilig op met het te verwijderen flessenrek. Het roestvrijstalen rek voorkomt dat de flessen heen en weer rollen en is zelfs geschikt voor zowel bikken als grote en kleine flessen.

  Vakantiemodus
  Met de vakantiemodus blijft de koelkast koud, maar bespaart u energie terwijl u weg bent.

  de hyperFresh.

  Of er nou abrikozen, broccoli of sla in zit, u kunt de luchtvochtigheid van de hyperFresh-lade makkelijk aanpassen met de schuifregelaar. Zo blijft uw eten langer vers.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie