Siemens KG36E6I4P koelvriescombinatie, Roestvrijstaal
 • Uitverkocht

  SiemensKG36E6I4P koelvriescombinatie

  699.-549.-je bespaart 150.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Siemens KG36E6I4P koelvriescombinatie

  Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG36E6I4P, zuinig en groot
  De vrijstaande Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG36E6I4P is een groot toestel met een netto capaciteit van niet minder dan 302 liter die onderverdeeld is in 88 liter vriesruimte en 214 liter koelruimte. Binnen het koelgedeelte zijn twee hyperFreshlades voorzien met een totale inhoud van 22 liter voor het bewaren van fruit en groenten. Dit zorgt ervoor dat alles langer goed en lekker blijft. De lowFrost functie laat je toe om de koelvriescombinatie minder vaak te ontdooien zonder verlies van functionaliteit. Met een verbruik van 161 kWu op jaarbasis valt de Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG36E6I4P in de zeer zuinige A+++ energie-efficiëntieklasse.

  Kenmerken van het koelgedeelte van de Siemens iQ300 koelvriescombinatie
  In het koelgedeelte van de Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG36E6I4P, dat 214 liter netto capaciteit omvat zijn er 4 legplateaus uit veiligheidsglas voorzien, 3 deurvakken, een flessenhouden en 2 vershoudlades. Een Airfresh-filter zorgt ervoor dat sterk geurende voeding niet al te pertinent aanwezig is in de koelkast en alles altijd fris ruikt. Dankzij de plateaus, lades en vakken is het eenvoudig om alles netjes gesorteerd te bewaren. Zo vind je in een handomdraai de voedingswaren die je nodig hebt terug. Een heldere LED-verlichting helpt je hier nog eens extra bij.

  De unieke vershoudlades van de Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG36E6I4P
  Binnen de Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG36E6I4P beschik je over 2 vershoudlades die samen goed zijn voor een capaciteit van 22 liter. De ene hyperFresh lade is bedoeld voor het opbergen van groeten en fruit, in de andere kan je vis en vlees kwijt. Doordat er twee lades bent, is het eenvoudig om je verschillende voedingswaren gescheiden te houden. Dit is vooral handig wanneer je een lijstje voor de winkel maakt en snel wil zien wat er nog in huis is. Beide lades zijn namelijk transparant.

  Kenmerken van de vriesruimte van de Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG36E6I4P
  Met een inhoud van 88 liter heb je meer dan voldoende vriesruimte om je pizza's, ijsjes, diepvriesmaaltijden en ander lekkers op te bergen in de Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG36E6I4P. Je hebt er 3 lades ter beschikking die transparant zijn zodat je met een blik op de vriesruimte ziet wat je ter beschikking hebt.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekGeluidsniveau (dB)Garantie