Siemens KG39NXIDR iQ300 koelvriescombinatie, Roestvrijstaal
 • Uitverkocht

  SiemensKG39NXIDR iQ300 koelvriescombinatie

  899.-799.-je bespaart 100.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  70.- cashback

  70.- cashback

  op deze NoFrost koeler en/of vriezer van Siemens. Deze actie loopt t/m 30 augustus Hoe werkt de actie? Vul na aankoop het registratieformulier op - https://www.siemens-home.bsh-group.com/nl/acties - in. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Siemens KG39NXIDR iQ300 koelvriescombinatie

  De Siemens KG39NXIDR koelvriescombinatie heeft maar liefst een koelruimte van 279 liter en een vriesruimte van 87 liter. Tevens beschikt hij over een energieklasse A+++. In de koelruimte heb je de beschikking tot 2 HyperFreshladen, samen goed voor 24 liter aan inhoud. Eén hyperFresh lade is goed voor het langer vers houden van groente en fruit. De luchtvochtigheid is instelbaar. De andere hyperFresh lade kan je het beste gebruiken voor het tot twee keer zo lang vers houden van vlees en vis. Het glazen easyAccess-plateau maakt het vullen van je koelkast makkelijker en biedt een beter overzicht. In de vriesruimte heb je de beschikking tot drie lades. Superkoelen en Supervriezen zorgen ervoor dat de producten in koelvriescombinatie op temperatuur blijven wanneer je versgekochte er bij in plaatst. Bovendien zorgt het Multi-Airflow systeem ervoor dat de temperatuur gegarandeert gelijkmatig verdeeld worden.

  Koelvriescombinatie met NoFrost
  De Siemens KG39NXIDR koelvriescombinatie beschikt over de NoFrost technologie. Dat betekent dat zich geen ijs vormt in beide ruimtes en dat je nooit meer zelf hoeft te ontdooien!

  Wijziging van de draairichting van de deur
  De draairichting van de deur is naar eigen inzicht te wijzigen. Let wel op; het is door de aanwezige elektronica in de deurpanelen niet eenvoudig dit zelf te doen. De servicedienst van Siemens in jouw regio doet dit dan ook graag voor je. Neem zelf contact met hen op. Mocht je toch besluiten dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de draairichting te wisselen niet onder de garantie van Siemens. Helaas kan wehkamp deze service niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekAnti-bacteriaNo frostGarantie