Siemens HB632GBS1 inbouw oven 60cm
 • Uitverkocht

  SiemensHB632GBS1 inbouw oven 60cm

  529.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Siemens HB632GBS1 inbouw oven 60cm

  Deze Siemens inbouw bakoven HB632GBS1 met een energieklasse A+ is geschikt voor een nismaat van 60 cm. De universele oven met een royale inhoud van 71 liter heeft 8 verwarmingssystemen namelijk 4D hetelucht, Hetelucht Eco, Onder- en bovenwarmte, Onder- en bovenwarmte Eco, coolStart, Circulatiegrill, Grootvlakgrill, Pizzastand en voorverwarmen. Voorzien met een 2.8" TFT kleur- en tekstdisplay met tiptoetsen, draaiknoppen, temperatuurvoorstel, controle van de actuele oventemperatuur, digitale temperatuuraanduiding, sabbatinstelling, info-toets, elektronische klok, roestvrijstalen ventilator, halogeen verlichting, kinderbeveiliging via sleutelfunctie, automatische veiligheidsuitschakeling en een restwarmte-aanduiding. De oven is verder voorzien met ecoclean wanden, uitneembare inhangroosters en volledig glazen binnendeur (temperatuur glasdeur max. 40°C (oven 180°C).

  Best reviewed
  De inbouw bakoven HB632GBS1 is als Best reviewed door consumenten op Kieskeurig.nl in juli 2015.

  4D-heteluchtfunctie
  Kies met maximale flexibiliteit welke inschuifhoogte je wilt gebruiken voor de bereiding. De innovatieve iQdrive motor verdeelt de warmte nog beter in de oven. Waar je, je gerecht ook in de oven plaatst, je hebt altijd een perfect bakresultaat.

  Hetelucht Eco
  Hetelucht  eco met speciale temperatuurregeltechniek is ontwikkeld met het doel bakken en braden met hete lucht energiezuiniger te maken. Met de energiezuinige Siemens HB632GBS1  oven kun je een bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu - en dat zonder compromissen op het gebied van vermogen en comfort.

  Snel voorverwarmen
  Nooit meer lang wachten tot de oven de juiste temperatuur heeft! Met de extra toe te voegen functie voor snel voorverwarmen kun je de snelheid van het voorverwarmen merkbaar verhogen. Als meerdere verwarmingselementen tegelijkertijd worden gebruikt bereikt  de CB635GBS1 met snel voorverwarmen razendsnel de gewenste temperatuur.

  TFT-Full Touch Display
  Profiteer  ook  van het TFT-Full Touch Display. Dankzij een gebruikersvriendelijke menustructuur en de eenvoudig te bedienen touch navigatie wordt het bedienen van je bakoven kinderspel. Ervaar het veelzijdige menu van de CM636GBS1 en stel deze in volgens je kookgewoonten. Met het TFT-Full Touch Display is dat helemaal geen probleem. Ook door de gebruikersvriendelijke menunavigatie van het TFT-Touchdisplay is het voor je heel gemakkelijk om de bakoven of het fornuis aan te passen aan je eet- en kookgewoonten.

  EcoClean
  Dankzij  nanotechniek ontleden vervuilingen en verminderen geurtjes al op het moment dat ze ontstaan. Een microfijne coating van keramische kegeltjes zuigt als een vloeiblad vet en andere vervuilingen op. En dat al tijdens het braden, grillen en bakken. Elke keer dat het wordt opgewarmd, regenereert het materiaal zichzelf - gedurende de hele levensduur van je apparaat.

  Accessoires:
  - 1 braadslede
  - 1 rooster

  Afmeting en gewicht 
  - Afmeting (hxbxd): 59,5x59,5x54.8 cm 
  - Inbouwafmetingen (hxbxd): 58,5x56x55 cm
  - Binnenafmeting oven(/hxbxd): 32,9x48,2x38,7cm
  - Aansluitwaarde 3650 watt 
  - Gewicht: 34 kg

  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie