Siemens GS54NAWDV vrieskast

  SiemensGS54NAWDV vrieskast

  929.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Siemens GS54NAWDV vrieskast

  Deze vriezer heeft een inhoud van 327 en heeft een breedte van 70 cm. Een geschikte vrieskast voor iedere gezinskeuken. Het NoFrost systeem zorgt ervoor dat je de vriezer niet handmatig hoeft te ontdooien. De elektronische temperatuurregeling geeft je complete controle over de optimale temperatuur. Hierdoor hoeft de vriezer niet extreem hard te werken om weer op de gewenste temperatuur te komen, wat goed is voor de energiezuinigheid en de ingevroren producten. Verder is de vriezer voorzien van een IceTwister en geeft de vriezer een signaal wanner de deur te lang open staat.

  Etenswaren langer vers
  De slimme sensoren houden de temperatuur in de vriezer constant. Hierdoor hoeft de vriezer niet extreem hard te werken om weer op de gewenste temperatuur te komen, wat goed is voor de energiezuinigheid en de ingevroren producten. Het multiAirflow-systeem verdeelt de gekoelde lucht en zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de gehele vriesruimte, ook als deur iets langer open heeft gestaan. De constante temperatuur houdt etenswaren langer vers en maakt dat warme levensmiddelen sneller afkoelen. Bovendien is deze Siemens vriezer met A+++ zeer energiezuinig.

  Gemak met noFrost
  Bij een vriezer met het noFrost-luchtcirculatiesysteem wordt vochtige lucht uit de binnenruimte geleid waardoor rijp- en ijsvorming voorkomen wordt. Er ontstaat dus geen ijslaag aan de binnenkant van de vriezer, waardoor je de vriezer nooit meer hoeft te ontdooien.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie