overzicht
Siemens GS36NAX3P vrieskast

  SiemensGS36NAX3P vrieskast

  799.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Siemens GS36NAX3P vrieskast

  Siemens GS36NAX39 vrieskast. Deze vrieskast is een zuinig toestel dat bovendien erg knap en modieus oogt. In tegensteling tot de meeste vrieskasten is de Siemens iQ500 zwart van kleur waardoor hij perfect aansluit bij een trendy interieur. Je hoeft hem niet in de berging te zetten of de garage, in je keuken vormt hij een echte blikvanger en bovendien heb je zo alles bij de hand wanneer je gaat koken. Zoals gezegd is de Siemens iQ500 vrieskast GS36NAX3P niet enkel knap, maar zit het toestel ook laag in verbruik. Op jaarbasis is dit 237 kWu waardoor de vrieskast in een A++ klasse valt.

  De noFrost technologie zorgt ervoor dat het toestel ook nooit ontdooid moet worden. Ook dit draagt bij tot de zuinigheid van de Siemens iQ500 vrieskast GS36NAX3P. Met een inhoud van maar liefst 242 liter is de Siemens iQ500 zeker een grote vrieskast te noemen. Dit netto volume kan je optimaal benutten dankzij een handige indeling. Er zijn vier laden voorzien en meerdere glasplateaus die je al dan niet in het toestel plaatst. Twee laden zijn bigBoxen. Dit is vooral handig wanneer je ook grote verpakkingen wil opbergen in de vrieskast. Gezien alle laden transparant zijn, hoef je ze niet te openen om te zien wat je nog in de vrieskast hebt steken.

  Op de legplateaus kan je alles kwijt wat je graag dicht bij de hand hebt. Om je voedingswaren in de beste omstandigheden te bewaren is het belangrijk dat het vriesproces zo min mogelijk onderbroken wordt. Hiervoor is de Siemens iQ500 vrieskast GS36NAX3P voorzien van freshSense sensoren. Deze zorgen ervoor dat de temperatuur altijd constant blijft, ook wanneer je nieuwe levensmiddelen in het toestel zet. Mocht de deur per ongeluk blijven open staan, dan krijg je een waarschuwingssignaal zodra de temperatuur stijgt. Bij stroomuitval is er een bewaartijd van 25 uur. Dit laat je toe om een oplossing te vinden zonder risico dat je levensmiddelen slecht zijn doordat ze ontdooien.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie