Siemens CT636LES6 Home Connect inbouw koffiemachine, Zwart

  SiemensCT636LES6 Home Connect inbouw koffiemachine

  1562.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Siemens CT636LES6 Home Connect inbouw koffiemachine

  Deze Siemens CT636LES6 Compacte inbouw espresso koffiemachine kun je gemakkelijk bedienen met de Home Connect App op je smartphone, en je hoeft er de bank niet vanaf te komen. Je kunt zelfs bestellingen (coffeePlaylist) voor diverse koffievarianten aannemen van je gasten en deze doorsturen naar de CT636LES6. De koffiemachine bereidt vervolgens de koffiewensen op volgorde van de lijst. Zo worden vergissingen voorkomen en krijgt eenieder z’n favoriete kopje koffie.
  Koffierecepten: Voor veel gerechten, dranken of desserts, zoals espresso crème brûlée, is koffie nodig als ingrediënt. Je apparaat is daar met Home Connect perfect op voorbereid. Kies eenvoudigweg voor één van de voorgeprogrammeerde recepten en start de bereiding op afstand.
  De CT636LES6 heeft Intelligent Heater inside: Het sensoFlow System garandeert elke keer weer de maximale espressosmaak, dankzij de ideale constante zettemperatuur. En met de aromaDouble Shot zet je een extra sterke koffie met een minder bittere smaak dankzij het dubbele maalproces. De maximale druk in de zetkamer is 19 bar. Verder zorgt het coffeeSensor System ervoor dat een intelligente maler zich aan elke boonsoort aanpast en altijd de perfecte hoeveelheid maalt. Ook kun je dankzij de One-touch functie een Ristretto, Espresso, Espresso Macchiato, Café Crème, Cappuccino, Latte Macchiato, of Koffie verkeerd met één druk op de knop bereiden. De CT636LES6 heeft een automatisch ontkalkingssysteem, multilevel maalgraad, een melkopschuimer via de melkslang en heet water functie. De koffiesterkte en waterhoeveelheid zijn instelbaar. Op het digitale display met interactief menu is alles eenvoudig in te stellen. Verder is koffie uitloop in hoogte te verstellen: zelfs 15cm hoge Latte Macchiato glazen passen er onder. En kleine vingertjes kunnen dankzij de kinderbeveiliging geen instellingen meer wijzigen.

  Home Connect: bedien je huishoudapparaten, waar je ook bent.
  Met Home Connect kun je huishoudelijke apparaten van verschillende Europese merken gemakkelijk en intuïtief via je smartphone of tablet bedienen. Je hebt geen speciale smartphone of tablet nodig, het enige wat je nodig hebt is een apparaat met de Home Connect functionaliteit en de app. Deze is gratis te downloaden, zodat je vanaf je bank je koffiemachine kunt aanzetten of in de supermarkt wilt weten of er nog spoelglansmiddel voor je vaatwasser moet meenemen. Je kunt zelfs in je koelkast kijken, het is nu allemaal mogelijk met Home Connect.

  - individualCup Volume: de hoeveelheid koffie is individueel aan te passen, zodat je kopje precies zo vol is als je het wilt.
  - Tijdige indicatie bonen- en/of waterreservoir leeg
  -oneTouch DoubleCup: Twee kopjes tegelijkertijd bereiden voor alle koffie- en melk specialiteiten
  - Flexibele melktoevoer: bepaal zelf om de meegeleverde melkreservoir te gebruiken of direct uit een melkpak te laten nemenKeramische koffiemolen
  De hoogwaardig keramische schijven van het maalwerk van de CT636LES6 zorgt ervoor dat de smaak van de koffiebonen niet wordt beïnvloed. Aroma Double Shot
  Extra sterke koffie zonder dat het bitter wordt, door een dubbel maal- en zetproces

  Individueel koffiegenot. Met één druk op de knop.
  Met myCoffee-systeem drink jij je koffie zoals jij die het liefst drinkt: tot acht koffiedrinkers kunnen hun instellingen opslaan. Van de favoriete sterkte tot de grootte van de kop kunnen op elk moment met een druk op de knop heel eenvoudig worden opgeroepen.

  coffeeSensor-systeem
  Bonensoorten verschillen op veel gebieden, zoals grootte, vochtigheid en oliegehalte van de bonen. Het intelligente maalmechanisme van het coffeeSensor-systeem herkent en past de maalduur automatisch aan de bonensoort aan. Zo krijg je met een constante poederhoeveelheid steeds de door jou gewenste koffiesterkte.

  Reiniging:
  -
  Uitneembare zetgroep: eenvoudig en hygiënisch te reinigen onder de kraan
  - AutoMilkClean: Volautomatische stoomreiniging van het melksysteem na ieder bereid koffie- of melkspecialiteit
  - Melkschuimer eenvoudig afneembaar en vaatwasbestendig
  - singlePortion cleaning functie voor een optimale smaak en hygiëne: Alle leidingen worden volledig geleegd na iedere bereiding
  - Volautomatisch spoelprogramma bij in- en uitschakelen
  - Lekschaal en koffiedikreservoir uitneembaar en vaatwasbestendig
  - calc'nClean: automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma
  - Weergave:  voordat apparaat ontkalkt en/of gereinigd moet worden- Afmetingen en gewicht
  - Inbouw afmetingen (hxbxd): 44,9x55,8x35,6 cm
  - Afmetingen (hxbxd): 45.5x59.4x38.5 cm
  - Gewicht: 22,4 kg
  lees meer

  Specificaties

  Pompdruk (bar)Stoompijpje (melkschuim)Heet water functieAuto ontkalkingssysteemWarmhoudplaat kopjesGarantie