Siemens CM636GBS1 compacte bakoven met magnetron
 • Uitverkocht

  SiemensCM636GBS1 compacte bakoven met magnetron

  820.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Siemens CM636GBS1 compacte bakoven met magnetron

  Deze Siemens CB636GBS1 compacte inbouw oven met magnetron heeft een nishoogte van 45 cm. De CB636GBS1 heeft een inhoud van 45 liter en 13 verwarmingssystemen: 4D hetelucht, Hetelucht Eco, Onder- en bovenwarmte, Onder- en bovenwarmte Eco, Onderwarmte, Variospeed en coolStart, Circulatiegrill, Grootvlakgrill, Kleinvlakgrill, Pizzastand, Langzaam garen, Voorverwarmen borden en Warmhouden. Aanvullende verwarmingssystemen met magnetron: Magnetron, Combimagnetron variabel, Cool Control Plus en Snelvoorverwarmen. Voorzien met een 3.7" TFT kleur- en tekstdisplay met tiptoetsen, draaiknoppen, temperatuurvoorstel, Controle van de actuele oventemperatuur, digitale temperatuuraanduiding, sabbatinstelling, info-toets, elektronische klok, roestvrijstalen ventilator, halogeen verlichting, kinderbeveiliging via sleutelfunctie, automatische veiligheidsuitschakeling en een restwarmte-aanduiding. De oven is verder voorzien met ecoclean wanden met uitneembare inhangroosters en volledig glazen binnendeur (temperatuur glasdeur max. 30°C (oven 180°C).

  4D-heteluchtfunctie 
  Kies met maximale flexibiliteit welke inschuifhoogte je wilt gebruiken voor de bereiding. De innovatieve iQdrive motor verdeelt de warmte nog beter in de oven. Waar je, je gerecht ook in de oven plaatst, je hebt altijd een perfect bakresultaat.

  Hetelucht Eco
  Hetelucht eco met speciale temperatuurregeltechniek is ontwikkeld met het doel bakken en braden met hete lucht energiezuiniger te maken. Met de energiezuinige Siemens CB636GBS1 oven kun je een bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu - en dat zonder compromissen op het gebied van vermogen en comfort.

  Variospeed en coolstart
  100 % smaak met een tijdbesparing tot 50 %. Met varioSpeed en coolStart is het heel gemakkelijk om tweemaal zo snel te zijn met één druk op een knop. De geïntegreerde magnetron helpt immers niet alleen bij het ontdooien en opwarmen. Ook de bereidingstijd van alle gerechten in de bakoven wordt korter, doordat de magnetron tegelijkertijd wordt ingeschakeld bij de geselecteerde verwarmingsmethode. En dat gaat niet ten koste van de perfecte kwaliteit. Ook bevroren levensmiddelen worden nog sneller bereid met de coolStart-functie, zonder voorverwarmen. Dat bespaart tijd en energie.

  Snel voorverwarmen
  Nooit meer lang wachten tot de oven de juiste temperatuur heeft! Met de extra toe te voegen functie voor snel voorverwarmen kun je de snelheid van het voorverwarmen merkbaar verhogen. Als meerdere verwarmingselementen tegelijkertijd worden gebruikt bereikt  de CB636GBS1 met snel voorverwarmen razendsnel de gewenste temperatuur.

  CookControl 
  De functie cookControl Plus in je bakoven of fornuis biedt individuele instelmogelijkheden voor de perfecte bereiding. Je hoeft alleen maar het gewenste gerecht te selecteren in je bakoven of fornuis en het gewicht in te voeren. De bakoven of het fornuis doet de rest. cookControl Plus garandeert je telkens het beste bakresultaat - en dat voor een groot aantal gerechten.

  TFT-Full Touch Display
  Profiteer ook van het TFT-Full Touch Display. Dankzij een gebruikersvriendelijke menustructuur en de eenvoudig te bedienen touch navigatie wordt het bedienen van je bakoven kinderspel. Ervaar het veelzijdige menu van de CM636GBS1 en stel deze in volgens je kookgewoonten. Met het TFT-Full Touch Display is dat helemaal geen probleem. Ook door de gebruikersvriendelijke menunavigatie van het TFT-Touchdisplay is het voor je heel gemakkelijk om de bakoven of het fornuis aan te passen aan je eet- en kookgewoonten.

  EcoClean
  Dankzij nanotechniek ontleden vervuilingen en verminderen geurtjes al op het moment dat ze ontstaan. Een microfijne coating van keramische kegeltjes zuigt als een vloeiblad vet en andere vervuilingen op. En dat al tijdens het braden, grillen en bakken. Elke keer dat het wordt opgewarmd, regenereert het materiaal zichzelf - gedurende de hele levensduur van je apparaat.

  Accessoires:
  - 1 Combi rooster
  - 1 Universele braadslede

  Afmeting en gewicht 
  - Afmeting (hxbxd): 45.5x59.5x54.8 cm 
  - Inbouwafmetingen (hxbxd): 45-45.5x56-56.8x55 cm
  - Binnenafmeting oven(hxbxd): 23.7x48x41.5 cm 
  - Aansluitwaarde 3650 watt
  - Lengte aansluitsnoer 120 cm
  - Gewicht: 31 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie