Sharp SJBB10IMXI2EU koelvriescombinatie, Roestvrijstaal
 • Uitverkocht

  Sharp SJBB10IMXI2EU koelvriescombinatie

  Sharp SJBB10IMXI2EU koelvriescombinatie. Eenvoudig, snel en optimaal kunnen koelen en vriezen is tegenwoordig een vanzelfsprekendheid in een modern huishouden met een stijlvolle keuken waarin apparatuur met innovatieve techniek een belangrijke plaats in neemt. Met de Sharp SJBB10IMXI2EU kies je voor een hoogwaardige vrijstaande koelvriescombinatie die je nooit in de steek laat als het gaat om functionaliteit en gebruikersgemak. Een fabrikant als Sharp heeft een goede naam hoog te houden als het gaat om uitstekend functionerende consumentenelektronica met een stijlvol design.

  De Sharp SJBB10IMXI2EU is wat dat betreft geen uitzondering. Deze fraaie koelvriescombinatie met RVS-look deur met anti fingerprint zorgt ervoor dat je altijd al je levensmiddelen vers en goed gekoeld onder handbereik hebt. Efficiëntie en gebruikersgemak zijn daarbij altijd de vaste waarden. De totale inhoud van 336 liter geeft je ruim voldoende mogelijkheden om veel producten te koelen en vriezen. De Gentle Airflow luchtcirculatie zorgt ook voor een stabielere luchtvochtigheid waardoor voorkomen wordt dat voedsel uitdroogt. Verder is er genoeg ruimte in de koelkast met zijn vier ruim bemeten draagplateaus, drie deurvakken en een ruime groente- en fruitlade. De drie flinke transparante vrieslades geven je ruim voldoende gelegenheid om veel producten voor korte of langere tijd in te vriezen. De aanschaf van de Sharp SJBB10IMXI2EU verzekert je van het bezit van een topapparaat dat op het gebied van koelen en vriezen zijn gelijke niet kent.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGeluidsniveau (dB)Garantie