Sharp SJBA31IMXI2EU koelvriescombinatie, Zilver
 • Uitverkocht

  SharpSJBA31IMXI2EU koelvriescombinatie

  449.-399.-je bespaart 50.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Sharp SJBA31IMXI2EU koelvriescombinatie

  Sharp SJ-BA311MXI2 koelvriescombinatie. Eenvoudig, snel en optimaal kunnen koelen en vriezen is tegenwoordig een vanzelfsprekendheid in een modern huishouden met een stijlvolle keuken waarin apparatuur met innovatieve techniek een belangrijke plaats in neemt. Met de Sharp SJBA31IMXI2EU kies je voor een hoogwaardige vrijstaande koelvriescombinatie die je nooit in de steek laat als het gaat om functionaliteit en gebruikersgemak. Een fabrikant als Sharp heeft een goede naam hoog te houden als het gaat om uitstekend functionerende consumentenelektronica met een stijlvol design.

  De Sharp SJ-BA31IMXI2 is wat dat betreft geen uitzondering. Deze fraaie koelvriescombinatie zorgt ervoor dat je altijd al je levensmiddelen vers en goed gekoeld onder handbereik hebt. Efficiëntie en gebruikersgemak zijn daarbij altijd de vaste waarden. De totale inhoud van 324 liter geeft je ruim voldoende mogelijkheden om veel producten te koelen en vriezen. De No frost - Multi Airflow cooling zorgt ervoor dat je deze praktische koelkast nooit hoeft te ontdooien. Gescheiden koelsystemen voor de vriezer en de koelkast, maken dit model zeer energiezuinig en zorgen voor een verbeterde luchtvochtigheid en een optimale temperatuurverdeling. Ook krijgen geuren hierdoor geen kans om zich te vermengen tussen de beide gedeeltes.

  De Gentle Airflow luchtcirculatie zorgt ook voor een stabielere luchtvochtigheid waardoor voorkomen wordt dat voedsel uitdroogt. Verder is er genoeg ruimte in de koelkast met zijn vier ruim bemeten draagplateaus, drie deurvakken en een ruime groente- en fruitlade. De drie flinke vrieslades geven je ruim voldoende gelegenheid om veel producten voor korte of langere tijd in te vriezen. De aanschaf van de Sharp SJ-BA31IMXI2 verzekert je van het bezit van een topapparaat dat op het gebied van koelen en vriezen zijn gelijke niet kent.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie