Sharp SJBA11IMXW1EU Koel/vries combi, Wit

  SharpSJBA11IMXW1EU Koel/vries combi

  389.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Sharp SJBA11IMXW1EU Koel/vries combi

  Sharp SJ-BA11IMXW1EU koelvriescombinatie. Eenvoudig, snel en optimaal kunnen koelen en vriezen is tegenwoordig een vanzelfsprekendheid in een modern huishouden met een stijlvolle keuken waarin apparatuur met innovatieve techniek een belangrijke plaats in neemt. Met de Sharp SJ-BA11IMXW1EU kies je voor een hoogwaardige vrijstaande koelvriescombinatie die je nooit in de steek laat als het gaat om functionaliteit en gebruikersgemak. Een fabrikant als Sharp heeft een goede naam hoog te houden als het gaat om uitstekend functionerende consumentenelektronica met een stijlvol design.

  De Sharp SJ-BA11IMXW1EU is wat dat betreft geen uitzondering. Deze fraaie koelvriescombinatie zorgt ervoor dat je altijd al je levensmiddelen vers en goed gekoeld onder handbereik hebt. Efficiëntie en gebruikersgemak zijn daarbij altijd de vaste waarden. De totale inhoud van 324 liter geeft je ruim voldoende mogelijkheden om veel producten te koelen en vriezen. Verder is er genoeg ruimte in de koelkast met zijn drie ruim bemeten draagplateaus, drie deurvakken en twee ruime groente- en fruitladen. De drie flinke transparante vrieslades geven je ruim voldoende gelegenheid om veel producten voor korte of langere tijd in te vriezen. De aanschaf van de Sharp SJ-BA11IMXW1EU verzekert je van het bezit van een topapparaat dat op het gebied van koelen en vriezen zijn gelijke niet kent.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie