overzicht
Sharp QWGT31R452IDE vaatwasser
 • Uitverkocht

  SharpQWGT31R452IDE vaatwasser

  499.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Vrijstaande vaatwassers

  Sharp QWGT31R452IDE vaatwasser

  De Sharp QWGT31R452IDE is een in het RVS uitgevoerde vrijstaande 60cm vaatwasser met tiptoets bediening, 6 programma’s en ruimte voor maar liefst 15 couverts. Het speciale micro bacteriële filter helpt bij het verwijderen van 99% van de bacteriën voor een schone fris geurende vaatwasser
  Met het Quickwash programma wast deze Sharp vaatwasser alles supersnel schoon op 40°C in slechts 18 minuten! Het ideale programma voor een efficiënte vaatwasbeurt. De duur van het gekozen programma en de resterende wastijd worden ook op het display weergegeven. Geen problemen meer bij het inruimen van je vaatwasser. Dankzij de verstelbare rekken passen je borden, glazen, potten en pannen er altijd in. Ook de boven mand is in hoogte verstelbaar, zelfs als hij volgeladen is.

  Veiligheid staat voorop, daarom is je Sharp vaatwasser voorzien van Aquastop waterbeveiliging, de watertoevoer word direct afgesloten mocht er zich een probleem voordoen. Met energieklasse A++ is hij ook nog eens energiezuinig, goed voor het milieu en je portemonnee. Als je een halve vaat hebt om af te wassen dan kunt je met 1 van de 3 Ecowash programma ‘s ervoor kiezen om b.v. alleen de boven- of onderkant van de machine te laten draaien. Zo bespaar je tijd en energie. Daarnaast meet het intelligente sensortechnologie de bevuiling van jouw vaat en past de waskracht hier automatisch op aan.

  AquaGlide & WaterBlade
  De 2 extra sproeikoppen zorgen voor een krachtige reiniging van jouw vaat. Ze kunnen apart worden bediend en ingesteld. Daarnaast zorgt de functie WaterBlade voor een zeer precieze reiniging. De straal kan zowel omhoog (voor glazen) als naar beneden worden gericht (voor borden). Hierdoor komt de waterstraal zelfs terecht op de plekken waar het normaal gesproken moeilijk bij komt.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie

  toegevoegd aan winkelmand