Sharp KCG40EUH luchtreiniger, Zwart
 • Uitverkocht

  SharpKCG40EUH luchtreiniger

  549.-499.-je bespaart 50.-
  Zwart
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Sharp KCG40EUH luchtreiniger

  De KC-G40EUH luchtreiniger van het merk Sharp is een luchtreiniger en luchtbevochtiger in één. Hierdoor haalt deze dus niet alleen nare luchtjes en pollen uit de lucht, maar zorgt deze er ook voor dat de luchtvochtigheid altijd naar wens is. Deze luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot 28 m2 / 70 m3.

  De KCG40EUH gebruik van een drievoudig filtratiesysteem en de Sharp Plasmacluster-technologie om de lucht te reinigen.De drie filters zorgen ervoor dat stof, pollen, schimmelsporen en geuren uit de lucht worden gefilterd waardoor er schone lucht wordt uitgeblazen. Ideaal voor wanneer er iemand in het gezin last heeft van bijvoorbeeld hooikoorts of een andere allergie. De Plasmacluster ionen zorgen ervoor dat andere deeltjes in de lucht blijven alsnog onschadelijk worden gemaakt waardoor de lucht fris blijft om te ademen.
  De KCG40EUH heeft een waterreservoir een inhoud van 3 liter en kan met een capaciteit van 400 ml per uur de ruimte weer snel op een gezonde luchtvochtigheid krijgen. Een te droge lucht is slecht voor de gezondheid. Luchtwegen raken sneller geïrriteerd en virussen hebben een grotere overleveringskans.

  Specificaties
  - Sensoren voor: stof, geurtjes, temperatuur, luchtvochtigheid, licht, beweging
  - Aantal standen:3
  - Ionisator
  - Timer

  Afmetingen en gewicht:
  - Afmetingen (hxbxd) 63,1x26,2x34,5 cm
  - Gewicht: 9,2 kg
  lees meer

  Specificaties

  Geluidsniveau (dB)Garantie