Sharp 55BL2 4K Ultra HD Smart tv, Zwart

  Sharp55BL2 4K Ultra HD Smart tv

  599.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Sharp 55BL2 4K Ultra HD Smart tv

  Sharp 4K Ultra HD TV 55BL2EA
  Met de Android Smart Ultra HD 55BL2EA haal je een multifunctionele televisie in huis. De 55” Ultra HD TV is te verbinden met al je favoriete apparaten en vormt op deze manier een entertainment hub in je huis.

  Google Play Movie
  Op Google Play Movie zijn er duizenden nieuwe releases en klassiekers te koop of te huur. Je kunt alle films die je via Google Play Movies op Android TV koopt, overal en op elk apparaat bekijken.

  4K-resolutie
  Vier keer de resolutie van Full HD, helderheid en uitgebreide kleurengamma's zorgen voor het beste entertainment ooit. De ingebouwde geavanceerde beeld-upscalertechnologie verbetert elk type inhoud tot 4K-resolutie.

  ACE PRO ULTRA
  Deze krachtige beeldoptimalisatietechnologie analyseert en verbetert inkomende videosignalen voor een nauwkeurige kleurweergave, verbeterde scherpte en minder ruis. Het resultaat is een helder, maar natuurlijk beeld.

  Google Assistant
  De Google Assistant op Android TV is dezelfde Assistant die je gebruikt op telefoons. Snelle toegang tot entertainment, antwoorden en controle over apparaten in jouw huis - allemaal met alleen jouw stem. Druk op de knop Google Assistant op jouw afstandsbediening om aan de slag te gaan.

  Android TV-toepassing
  Het is de snelste en eenvoudigste manier om films, muziek en andere content voor je Android TV te verkennen. Gebruik jouw stem om snel te zoeken naar jouw favoriete films, nieuws of muziek.

  Gebruikersinterface van Android TV
  De Android TV User Interface biedt op eenvoudige wijze een rijk en filmisch overzicht van apps en content, inclusief zoeken, aanbevelingen en toegang tot instellingen. Het startscherm biedt een UI die de aanbevolen inhoud weergeeft als een tabel met kanalen en programma's.

  HDR - Hoog dynamisch bereik
  HDR breidt de contrastverhouding en het kleurenpalet uit om een realistischer en natuurlijker beeld te bieden.

  Actieve beweging 600
  Conventionele LCD-schermen (Liquid Crystal Displays) reproduceren wazige bewegingen. Active Motion scherpt bewegende beelden effectief aan door het creëren van extra frames met zijn krachtige GPU en het gebruik van high-speed LCD-schermen.

  Harman/kardon-geluid
  Een geweldig beeld heeft een geweldig geluid nodig. Daarom zijn alle Sharp TV's (32" en hoger) voorzien van speciaal ontworpen geïntegreerde geluidssystemen van harman/kardon voor een echte bioscoopervaring.
  lees meer

  Specificaties

  BesturingssysteemUSB-aansluitingWifiEnergieklasse