Shadows awakening (PlayStation 4)
 • -11%

  Shadows awakening (PlayStation 4)

  50.9944.99je bespaart 6.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Shadows awakening (PlayStation 4)

  Een verhaal van twee werelden - Loop naadloos tussen de schaduwwereld en de echte wereld en word deel van een meeslepend verhaal in een wereld van gruwelen, schimmige bestemmingen en legendarische wezens.
  Unieke mogelijkheden - meerdere personages verenigd in één demon. Je eigen persoonlijkheid, innerlijke dialogen, rivaliteit en communicatie met elkaar beloven een unieke gevarieerde game-ervaring.
  Mogelijkheden in overvloed - Kies uit 3 helden je persoonlijke favoriet, elk met een eigen verhaal, individuele taken en dialogen. Verslind de zielen van 14 speelbare personages met unieke vaardigheden als Kalig the Bandit King en Evia, Daughter of Fire.
  Real-Time Tactical Combat - Combineer de vaardigheden en spreuken van talrijke personages en verhoog hun vernietigingsvermogen.
  Uitgebreide gameplay - met meer dan 20 uur spelen per ronde en een hoge replay-waarde biedt de campagne meer dan 60 uur aan gameplay.
  Uitdagende puzzels - Of je nu in de verste landen bent of in de diepste kerkers van de Heretic Kingdoms, je zult steeds nieuwe uitdagingen tegenkomen.

  Forge and Loot System - Het uitgebreide smederij- en prooisysteem stelt je in staat de ultieme avonturier te boetseren.
  Fascinerende spraak - Alle dialogen zijn volledig op muziek afgestemd, waardoor een compacte en geladen sfeer ontstaat.
  lees meer

  Specificaties