overzicht
Seventh Generation schoonmaakmiddel pakket 5-delig
 • ecologisch
 • -25%

  Seventh Generationschoonmaakmiddel pakket 5-delig

  14.9511.21je bespaart 3.74
  vandaag besteld, morgen in huis

  Ecologisch
  Nieuw in Nederland: Seventh Generation. Gemaakt met de kracht van planten, voor een stralend schoon huis en een schonere toekomst.

  Shop nu huishoudmiddelen
  Profiteer van 50% korting Robijn, Omo en Sun en 25% korting op Seventh Generation. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig t/m 23 juni 2019.

  Seventh Generation schoonmaakmiddel pakket 5-delig

  Waarom zou een schoon huis geen schone wereld kunnen betekenen?
  Het Seventh Generation schoonmaakpakket bevat twee afwasmiddel (Lavendel & Citrus) varianten, een badkamerreiniger, een allesreiniger en toiletreiniger. De reinigers zijn vrij van VOC's en alle producten bevatten geen synthetische geur en kleurstoffen. De hoge kwaliteit van de producten zorgt ervoor dat uw huis & vaat stralend schoon wordt, zonder concessies te doen voor het milieu. De geuren zijn afkomstig van 100% essentiële oliën en plantenextracten.

  Kenmerken:
  - De fles is gemaakt van 100% gerecycled materialen*
  - Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen
  - Vegan en niet op dieren getest (PETA accreditatie)
  - EU ecolabel

  Over Seventh Generation
  Seventh Generation maakt al meer dan 25 jaar met zorg plantaardige producten die écht werken. Verantwoorde producten zonder concessies te doen voor kwaliteit. De producten zijn voorzien van het EU eco label. De flessen van onze wasmiddelen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic* en zijn 100% recyclebaar. Op onze producten vind je ook de Leapy Bunny. Dit betekent dat we onze producten nooit op dieren testen en dat onze producten geen dierlijke ingrediënten bevatten. Door te kiezen voor Seventh Generation producten voeg je je bij onze revolutie om voor een duurzamere wereld te willen zorgen, ook voor de volgende generaties. Wij geloven namelijk dat schoon wasgoed ook een schone wereld kan betekenen, door veilige** producten te maken voor mensen, hun huizen en het milieu.
  *exclusief kleurstoffen. **veilig wanneer gebruikt zoals voorgeschreven.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  toegevoegd aan winkelmand