overzicht
Seventh Generation schoonmaakmiddel en wasmiddel pakket 7-delig
 • ecologisch
 • -25%

  Seventh Generationschoonmaakmiddel en wasmiddel pakket 7-delig

  32.9024.67je bespaart 8.23
  vandaag besteld, morgen in huis

  Ecologisch
  Nieuw in Nederland: Seventh Generation. Gemaakt met de kracht van planten, voor een stralend schoon huis en een schonere toekomst.

  Shop nu huishoudmiddelen
  Profiteer van 50% korting Robijn, Omo en Sun en 25% korting op Seventh Generation. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig t/m 23 juni 2019.

  Seventh Generation schoonmaakmiddel en wasmiddel pakket 7-delig

  Waarom zou een schoon huis geen schone wereld kunnen betekenen?
  Het Seventh Generation schoonmaak en wasmiddel pakket van Seventh Generation bevat vloeibaar wasmiddel (Original & Color) dat de meest hardnekkige vlekken verwijdert en voor een stralend schone was zorgt. De afwasmiddel varianten (Lavendel & Citrus) hebben heerlijk frisse geuren en maken uw vaat weer stralend schoon. De reinigers bevatten geen VOC's of synthethische geur en kleurstoffen.De geuren zijn afkomstig van 100% essentiële oliën en plantenextracten.

  Kenmerken:
  - De fles is gemaakt van 100% gerecycled materialen*
  - Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en optisch witmiddel
  - Vegan en niet op dieren getest (PETA accreditatie)
  - EU ecolabel

  Over Seventh Generation
  Seventh Generation maakt al meer dan 25 jaar met zorg plantaardige producten die écht werken. Verantwoorde producten zonder concessies te doen voor kwaliteit. De producten zijn voorzien van het EU eco label. De flessen van onze wasmiddelen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic* en zijn 100% recyclebaar. Op onze producten vind je ook de Leapy Bunny. Dit betekent dat we onze producten nooit op dieren testen en dat onze producten geen dierlijke ingrediënten bevatten. Door te kiezen voor Seventh Generation producten voeg je je bij onze revolutie om voor een duurzamere wereld te willen zorgen, ook voor de volgende generaties. Wij geloven namelijk dat schoon wasgoed ook een schone wereld kan betekenen, door veilige** producten te maken voor mensen, hun huizen en het milieu.
  *exclusief kleurstoffen. **veilig wanneer gebruikt zoals voorgeschreven.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  toegevoegd aan winkelmand