Seventh Generation Original wasmiddel wit en kleur - 40 wasbeurten - ecolabel
 • Uitverkocht

  Seventh GenerationOriginal wasmiddel wit en kleur - 40 wasbeurten - ecolabel

  17.98
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Seventh Generation Original wasmiddel wit en kleur - 40 wasbeurten - ecolabel

  Mild voor de huid en het milieu, verwijdert hardnekkige vlekken en zorgt voor een frisse schone was
  Seventh Generation Original wasmiddel vloeibaar voor zowel de witte als de bonte was verwijdert hardnekkige vlekken, zoals tomatensaus, gras en koffie. Mild voor de huid en het milieu. Dit wasmiddel is voor 97% gemaakt van plantaardige ingrediënten. Seventh Generation Original wasmiddel is parfumvrij en is geschikt voor de gevoelige huid en zorgt ervoor dat je wasgoed fris en schoon uit de machine komt, zonder synthetische geur- en kleurstoffen te gebruiken.

  Kenmerken:
  - 97% plantaardige ingrediënten
  - De fles is gemaakt van 99% gerecycled plastic*
  - Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen of optisch witmiddel
  - Niet op dieren getest

  Gebruiksaanwijzing
  Geschikt voor alle witte en gekleurde was, behalve voor wol en zijde. Gebruik dit wasmiddel op de aanbevolen dosering, een volle wasmachine en een lage temperatuur (30°C). Op deze manier verbruik je minder water en energie - met minder impact op het milieu.

  Over Seventh Generation
  Seventh Generation maakt al meer dan 25 jaar met zorg plantaardige producten die écht werken. Verantwoorde producten zonder concessies te doen voor kwaliteit. De producten zijn voorzien van het EU eco label. De flessen van onze wasmiddelen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic* en zijn 100% recyclebaar. Op onze producten vind je ook de Leapy Bunny. Dit betekent dat we onze producten nooit op dieren testen en dat onze producten geen dierlijke ingrediënten bevatten. Door te kiezen voor Seventh Generation producten voeg je je bij onze revolutie om voor een duurzamere wereld te willen zorgen, ook voor de volgende generaties. Wij geloven namelijk dat schoon wasgoed ook een schone wereld kan betekenen, door veilige** producten te maken voor mensen, hun huizen en het milieu.
  *exclusief kleurstoffen. **veilig wanneer gebruikt zoals voorgeschreven.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.  Waarschuwing! Contact met de ogen of de huid kan ernstig oogletsel of huidirritatie veroorzaken!
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking