• uitverkocht

  SES My first mijn eerste kunstwerk

  11.99
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  SES My first mijn eerste kunstwerk

  SES Mijn eerste kunstwerk is de perfecte manier voor ouders om hun kindje kennis te laten maken met verf. De set bevat vrolijke voorbedrukte kaarten, waarop staat aangegeven waar je je hand (of voet) kunt plaatsen. Smeer het handje in met verf en plaats het op de kaart. Met de drukwerk details maak je het helemaal af. Het resultaat is altijd goed.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.
  Toezicht door volwassenen wordt voor dit product aanbevolen.
  lees meer

  Specificaties

  MerkSES
  MerklijnSES My first
  Fabriekstype14419
  Min. leeftijd (jaar)1
  EAN8710341144197
  artikelnummer692782

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.